Podzim a zima v kuchyni přehled
František Karlík
Autor vybral inspirující recepty pro chladné období. Z obsahu vybíráme: PODZIM - Chvála jablek a podzimního ovoce vůbec / Chvála zelí / Chvála brambor / Plody podzimu na talíři / Telecí pokaždé jinak / 40 Podzimní slavnostní menu / Nakládáme na zimu / Pečeme pro Václavy / ZIMA - Zimní polévky pro chuť i pro zahřátí / Adventní půst / Vánoce jsou vánoce a pečeně jejich sestra / Zimní saláty / Cukroví a necukroví. Pokud není uvedeno jinak, uvedené předpisy jsou pro 4 osoby. ... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Podzim a zima v kuchyni. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Podzim a zima v kuchyni v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 1x |
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2003 | Podzim a zima v kuchyni |
2007 | Co vařit na podzim a v zimě |
2004 | Recepty pro všední den |
2002 | Babička vaří s vnučkou |
2006 | Babičko poraď! |