Podzimní děsy přehled

Podzimní děsy
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543865/bmid_podzimni-desy.jpg 4 31 31

Za mlžných rán a stále ještě prohřátých večerů, v honosných sídlech i na odlehlých farmách, v městských uličkách, na pláži či v hloubi lesa – také podzimní období skýtá v povídkách Agathy Christie příležitost k napínavým příběhům. Ať už se jim snaží přijít na kloub Hercule Poirot, slečna Marplová, záhadný pan Quin nebo Tommy s Pentličkou, znovu nabízejí pestrou směsici chytře vymyšlených zápletek a ještě chytřejších – a o to nečekanějších rozuzlení, o něž se postarala spisovatelka – ne náhodou – nazývaná královnou zločinu.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Povídky
Vydáno: ekniha , Kalibr

Autumn Chills, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Podzimní děsy. Přihlašte se a napište ho.

Aligator805
07.12.2024 5 z 5

Tak tohle je sázka na jistotu. Velmi pěkné čtení. Velmi pěkně vybrané povídky.

FejKýý
06.12.2024 4 z 5

Od Agathy Christie jsem zatím četla jen jednu knihu (Deset malých černoušků). Jsem ráda, že jsem si konečně na ni udělala čas a vrhla jsem se rovnou do povídek, protože celkově povídky miluju a mám v plánu přečíst celou tuhle novou edici povídek od Agathy. Některé povídky mě bavily více a některé méně, to už tak bývá. Každopádně chci tu vypíchnout povídku která fakt byla dobrá a vůbec jsem neodhadla jak to dopadne a poslední věta pro mě byla ''wtf''. A to byla povídka Svědkyně obžaloby které jsem dala jasných pět hvězd. Další dvě povídky které bych tu ještě chtěla vypíchnout, byla hned ta první a následně hned ta druhá (Vražda v postranní ulici, Případ zbohatlé ženy).

oldriskaa3h4
08.11.2024 5 z 5

Kniha se skládá z několika povídek. Některé jsem znala, ale to vůbec nevadí. Agatha se dá číst stále dokola a přesto si nikdy nezapamatuji kdo byl vrah. Hercule Poirot a slečna Marplová mě nikdy neomrzí. Ráda jsem se na chvíli vrátila do minulosti bez moderních technologií....tuhle klasiku prostě miluju, má své kouzlo

Zkouška ohněm, Teorie lásky a další knižní novinky (35. týden)

25.08.2024

Kniha Podzimní děsy v seznamech