Pohádka a Mrkvička – Jak se zoslík nastěhoval přehled
Stephanie Schneider
Pan Pohádka je knihkupec, který miluje svůj maličký obchůdek na náměstí. Jen se občas cítí trochu osamělý. To se naštěstí změní, když se v jeho obchodě objeví malý zoslík: tak trochu osel a trochu zebra, od každého něco a z obou to nejlepší. Malý zoslík vnese do Pohádkova života pohyb, a hlavně spoustu nových nápadů. Ti dva pak spolu každý den zažívají nějaké dobrodružství. Barevně ilustrovaná knížka vhodná k předčítání je plná neobyčejných příhod, milého humoru a slovních hříček. Pro čtenáře od 5 let.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: 2023 , Jan Vašut (Vašut)Originální název:
Grimm und Möhrchen - Ein Zesel zieht ein, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohádka a Mrkvička – Jak se zoslík nastěhoval. Přihlašte se a napište ho.
Něco tomu chybělo... ale zase to pro mě pozvedl milý humor... nikdo si neubližuje, nekřičí se, nehoní se za něčím
Příběhy knihkupce, ke kterému se nastěhoval malý zoslík. Upřímně je to takové neslané nemastné. Moc mě to nenadchlo a dceru to úplně nezaujalo. Byla to jedna z mála věcí, které jsme četly, kdy nedávala moc pozor. Taky těch chyb by tam mohlo být o něco méně.
Kniha Pohádka a Mrkvička – Jak se zoslík nastěhoval v seznamech
Veselé a dobrodružné příběhy o knihkupci panu Pohádkovi a jeho novém příteli zoslíkovi- napůl oslík a napůl zebra. Krásné ilustrace, povedené, čtivé, chytlavé.