Pohádkové příběhy z celého světa přehled
Peter Holeinone
Pohádky, bajky, povídky. V této knize se setkáte s odvážnými rytíři a princeznami, které potřebují zachránit, s vychytralými zvířátky a fantastickými bytostmi, s dobrými vílami i falešnými čarodějnicemi. A jako zázrakem všechno dobře skončí. Nejkrásnější pohádky, bajky a povídky z různých dob a z nejedné exotické země převyprávěl Peter Holeinone a doprovází je nádherné barevné ilustrace. Kolekce pohádek z různých koutů světa je určena všem dětem a jejich rodičům. Ocení ji začínající čtenáři, starší děti i rodiče k předčítání. Budou stálicí v rodinné knihovně.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: 2016 , Knižní klubOriginální název:
Le Fiabe piú Belle, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohádkové příběhy z celého světa. Přihlašte se a napište ho.
Skvělá knížka rozmanitých pohádek z nejrůznějsích zemí světa.Některé pohádky jsou trochu jné,než je známe,ale i přestojsou poutavé.
Parádní knížka, jedna z těch lepších. Nádherné obrázky! Jediné co mi vadilo byly pohádky z Ruska.
Kniha Pohádkové příběhy z celého světa v seznamech
1993 | Aladinova lampa a jiné pohádky |
1992 | Mourek - Příběh toulavého kotěte |
1992 | Flíček - Příběh nebojácného králíčka |
2016 | Pohádkové příběhy z celého světa |
1992 | Tom - Příběh štěněte bez pána |
Fajn pohádky pro děti před spaním. Jsou krátké a většinou s poučením.
Chybela mi poznámka, odkud pohadka pochazí, ne vždy to šlo odhadnout.
A na nějakou italskou pohádku, kde chlapeček zlobil a pak si vzpomnel na hrnecek s jedem a prohlásil- asi se zabiju! nejde zapomenout. Ta byla proste psycho!