Pohádkový adventní kalendář přehled
Walt Disney
Těšte se na Vánoce spolu s oblíbenými hrdiny z Disney pohádek! Každý den, který zbývá do Vánoc, si přečtěte jeden klasický příběh z tohoto nevšedního adventního kalendáře. Štědrý den bude s každou pohádkou blíž a blíž!
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohádkový adventní kalendář. Přihlašte se a napište ho.
Dokonalý dárek pro malé i (ne)dospělé, či milovníky Disney pohádek. Tudíž 24 oblíbených Disney pohádek na jednom místě. Jsou krásně a vánočně vložené do jednotlivých pouzder a doopravdy slouží jako adventní kalendář, ovšem já jsem ji dostala na to vánoční čtení před spaním. Jednotlivé příběhy jsou zkrácené na délku 15 minutové čtení s přenádhernými ilustracemi. Opravdu velmi doporučuji. Zaručeně udělá radost všem.
Krásné pohádky v sešitkovém vydání svázáno velkými deskami. Pohádky mají akorát délku pro čtení před spaním s předškoláky a malými školáky.
Kniha Pohádkový adventní kalendář v seznamech
1992 | Dobrou noc |
1991 | Kuchařka kačera Donalda |
1995 | Lví král |
1991 | Veselé Vánoce |
2008 | Prasátko má narozeniny |
Dcera a neteř dostaly k loňskému Mikuláši a obě dvě jsou z pohádek stále nadšené. Jak už tu bylo napsáno, 24 pohádek dlouhých tak akorát na uspání, obsahující ilustrace ladící oku a padnou tak akorát do dětské ruky a prý ve spánku netlačí, jako jiné knihy :D. Holky doporučují všemi deseti