Pohádkový adventní kalendář přehled

Pohádkový adventní kalendář
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506829/pohadkovy-adventni-kalendarX43LtQ-yo4-.jpg 4 7 7

Dvacet čtyři prosincových večerů do Vánoc, dvacet čtyři klasických pohádek před usnutím, které si užije celá rodina. Těší se na vás mnoho pohádkových postav, princezen i zvířátek. Uhádnete, kde se schovává Karkulka s vlkem, kde Sněhurka s trpaslíky, Koblížek nebo Tři prasátka? Nechte se okouzlit příběhy, které si zamilovaly celé generace dětí! A až si všechny pohádky přečtete, můžete si ze sešitků podle návodu na deskách vytvořit vlastní pohádkovou knížku.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohádkový adventní kalendář. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Magdalena_j
03.12.2023 1 z 5

Čekali jsme úžasný adventní kalendář pro knihomoly. Syn (3,5 r) miluje knížky a čtení. Čteme mu klidně několik knížek denně a často upřednostní knížku před hračkou. Takže jsem čekala totální nadšení.
No, zklamaní jsme asi úplně všichni. Knížky jsou komplet bez ilustrací. Pouze jeden obrázek na začátku a jeden na konci knížky. Pohádky jsou úplně klasické - Ali Baba a 40 loupežníků, Aladin. Sekají se tam hlavy, lidé se polévají vařícím olejem.
Očekávání byly nové pohádky popřípadě pohádky pro děti od 3 let (kniha má doporučení od 3 let) a k nim ilustrace, protože krom toho, že dítě nemá co samo prohlížet, jsou texty i poměrně složité.
Hvězdičku nechávám za nápad a hezké zpracování obalu.
Za ty peníze ale nedoporučuji. Možná nějakým starším dětem 7+.

Ruxandra
15.12.2022 4 z 5

Krásný nápad, ilustrace i zpracování, ale osobně bych některé pohádky vynechala, číst tříletému dítěti o stínání hlav asi není úplně ono, ale chápu, že jsou to staré tradiční pohádky. U pár pohádek se mi také zdálo, že mají příliš rychlý konec, ale to je asi dáno rozsahem knížečky, jsou to takové "jednohubky". K některým se rádi vrátíme, jiné pro příště raději vynecháme, než bude dítko starší :)


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pohádkový adventní kalendář v seznamech

v Přečtených7x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce3x
v dalších seznamech1x

Autorovy knížky

2022  83%Pohádkový adventní kalendář