Pohádky o mašinkách přehled
Pavel Nauman
Pohádky o dlouhé lokomotivě, kterou vyčaroval kouzelník Zababa a z které se pak staly malé mašinky.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohádky o mašinkách. Přihlašte se a napište ho.
Naprosto geniální pohádková knížka, která je určena zejména mužské části populace bez ohledu na věk. Večerníček není špatný, ale v tomto případě je knížka ještě o 100 % lepší. Rád po ni sáhnu i po 30. roku věku.
Můj malý čtenář miluje všechny lokomotivy a mašinky a tuhle knihu i stejnojmenný večerníček zvlášť. Vlídné vyprávění s krásnými ilustracemi a panem Blahošem z výtopny jsou u nás velmi častým hostem.
Kniha Pohádky o mašinkách v seznamech
pohádky vlaky zfilmováno čarodějové lokomotivy nádraží
Část díla
1966 | Dlouhý stín času |
1947 | Faon |
1963 | Příběh zajíce |
1943 | Pomník kovu trvalejší |
Poslouchala jsem s dětmi jako audioknihu. Asi jsem čekala něco jiného. Mně se příběhy bohužel nelíbily. Dcera taky nebyla až tak odvázaná, ale poslouchala. Jediné komu se to docela líbilo byl syn, podotýkám, že je mu už 9 let. Provedení audiokonihy bylo to jediné, co to za mě jakž takž zachraňovalo, ale chvílemi podkresová hudba působila trochu strašidelně, tak nevím jestli by se to líbilo malým dětem. Celkově bych řekla, že je to pohádka vyloženě pro takové ty malé milovníky vláčků, kteří budou nadšení ze všech těch "odborných" železničářských termínů. Samotné příběhy mě ale přišly i na dětskou knihu hloupé a jakoby tam o ně vlastně vůbec nešlo.