Pohřbená přehled
E. G. Scott
Rebecca netušila, že je láska vůbec možná, dokud nepoznala Paula, úspěšného, charismatického muže s minulostí stejně temnou, jako byla ta její. Společná bolest je k sobě přitahovala jako magnet, oba cítili, že jsou pro sebe ideálními (a možná jedinými možnými) protějšky. Jenže o dvacet let později jde jejich vztah ke dnu. Prožité utrpení a tajemství, které zpočátku probouzely vzájemnou lásku, začínají jejich manželství pozvolna užírat. Následuje rafinovaná a nepředvídatelná hra na kočku a na myš – šokující příběh o zradách a nespolehlivosti, který vám nedovolí se odtrhnout až do finálního zvratu a donutí vás položit si otázku, nakolik lze skutečně znát svůj protějšek.... celý text
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2020 , KalibrOriginální název:
The Woman Inside, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohřbená. Přihlašte se a napište ho.
Ze začátku mě děj moc nenadchnul, ale postupně přidával na tempu a dočetla jsem jedním dechem. Přečtení určitě stálo za to, i kvůli zajímavému rozuzlení
(SPOILER) Do poloviny knihy se děj velmi táhne, ke konci už je to zajímavější a dá se na další kapitoly těšit. Celkově mě to tak nějak chytlo, až když se přidal pohled další ženy. A konec trochu připomene Romea a Julii. Od autorů už spíše žádnou knihu nepotřebuji.
Knižní novinky (5. týden)
26.01.2020
Kniha Pohřbená v seznamech
Zajímavý příběh, dobře se to četlo, ale se Zmizelou bych to tedy v žádném případě nesrovnávala, jak je uvedeno na obálce knihy. Konec byl překvapivý, bavilo mě to.