Pohřbené kosti přehled
Lisa Regan
Josie Quinnová / Detektívka Josie Quinnová série
Detektiv Josie Quinnová se těší na poklidnou večeři se svým přítelem Noahem u jeho matky. Když k ní však přijedou, najdou ji za domem na zahradě. Bez známek života a s ústy plnými hlíny. Během vyšetřování se objevuje spousta záhadných fragmentů a stop, se kterými si Josiin tým neumí poradit, ať už jde o růženec zahrabaný v hlíně poblíž těla Colette Fraleyové nebo o flash disk se jménem Drew Pratt, nejslavnější pohřešované osoby v Dentonu. Jakmile se Josie ponoří hlouběji do Prattova případu, rychle zjistí, že měl bratra. I ten byl pohřešován do té doby, než jeho tělo vyplavila řeka. Postupně se vynořuje víc a víc souvislostí a Josie začíná váhat. Je možné, že by se Noahova matka, laskavá a spořádaná Colette, zapletla do zločinu? A přežije její křehký vztah s Noahem takové obvinění? Josie a její tým postupuje v pátrání pomalu vpřed, ale vrah je tentokrát o krok před nimi a obětí stále přibývá. Je zřejmé, že se pachatel nezastaví, dokud nebude jeho a Colettino tajemství navždy pohřbeno. Jak hluboko je Josie připravena kopat, aby našla pravdu?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2022 , CosmopolisOriginální název:
The Bones She Buried, 2019
Interpreti: Jitka Ježková
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohřbené kosti. Přihlašte se a napište ho.
Pro mě nejslabší kniha autorky. Spousta velmi nepříjemných postav, které mi opravdu vadily. Závěr ale nečekaný, to se musí nechat.
Na ďalší prípad Josie Quinnovej som sa veľmi tešila (a áno, píšem to asi v každom príspevku ku knižke o tejto protagonistke) a moje nadšenie pretrvávalo aj na začiatku čítania. Žiaľ, nevydržalo mi ani do polovice príbehu.
Musím podotknúť, že sa to celé čítalo výborne, Lisa to so slovami vie a vy skrátka chcete čítať ďalej, pretože stránky svižne ubiehajú a prečítaná časť začína prevyšovať tú neprečítanú, no po dejovej stránke to už taká hitparáda nebola.
Prišlo mi to celé akési príliš jednoduché a hlavne extrémne predvídateľné. Proste som tušila, že keď Josie objaví nejakú stopu, tak sa zásadne musí stať čosi, čo to celé zmarí - a čuduj sa svete, takmer vo všetkých prípadoch som sa nemýlila a keď sa to takto opakovalo niekoľkokrát po sebe, aj ma to začínalo trošku nudiť.
Následné rozuzlenie ma ani nejako extrémne neprekvapilo, asi som to celú dobu podvedome tušila. Takže táto časť ma veru nenadchla a hodnotím ju ako taký priemer. Snáď ďalší prípad bude lepší.
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
10 nejčtenějších knih (prosinec)
15.12.2022
10 nejprodávanějších eknih (říjen)
14.11.2022
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Pohřbené kosti v seznamech
v Přečtených | 1 209x |
2020 | Mizející dívky |
2021 | Dívka beze jména |
2021 | Matčin hrob |
2022 | Nečekané přiznání |
2022 | Pohřbené kosti |
Josie a její démoni...a postupně autorka přidává temnost i ostatním postavám...těším se na další díl