Pohybový vývoj dítěte s láskou a respektem přehled
Zuzana Rybová , Michaela Kačírková
Na dobrém začátku záleží! Cílem této knihy, sepsané dvěma fyzioterapeutkami a zároveň maminkami malých dětí, je srozumitelně, přehledně a prakticky provést rodiče pohybovým vývojem jejich děťátka v prvních třech letech života. Vysvětluje, co je dobré sledovat a proč, kdy už je vhodné navštívit odborníka, i to, jak mohou rodiče své děti v jednotlivých obdobích rozvíjet. Publikace zároveň usnadňuje orientaci v často nepřeberném množství dětských pomůcek, které dnešní trh nabízí, včetně pomoci s výběrem správného kočárku či nosítka a později i vhodné obuvi.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohybový vývoj dítěte s láskou a respektem. Přihlašte se a napište ho.
Skvěle zpracovaná kniha o prvních letech života děťátka. Vše je psané i pro laiky a nic není podáváno s direktivním přístupem, ale naopak doporučením a vysvětlením. Děkuji moc za takové zpracování. Využiji ve své praxi lektorky batoleciho a kojeneckého cvičení.
Kniha Pohybový vývoj dítěte s láskou a respektem v seznamech
Skvěle zpracovaná přehledná kniha bez zbytečné omáčky. Některé části by klidně mohly být i podrobnější (třeba nevím, co to je ta "klaunská bota", podle mínění nebarefootové populace je to každá barefootová bota, ale tady to asi znamená něco jiného). Doporučuji.