Pojď se mnou přehled

Pojď se mnou
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516518/bmid_pojd-se-mnou-gB2-516518.jpeg 4 93 93

Aaronu Deckerovi se jednoho prosincového rána obrátí život vzhůru nohama: jeho žena Allison tragicky zemře při střelbě v nákupním centru nedaleko domova. Pronásledován manželčinou ztrátou i jejím duchem Aaron prohledá její věci a najde účet za pobyt v motelu v jiné části země. Plný zármutku a rostoucí zvědavosti se vydává na cestu s cílem zjistit, co Allison v týdnech před svou smrtí dělala. Není však připravený na děsivá tajemství, která před ním Allison umně skrývala, na smrt a hrůzu tvořící předivo jejího vnitřního života. S každým dalším odhaleným tajemstvím Aaron stále více propadá posedlosti dozvědět se děsivou pravdu o ženě, která byla jeho manželkou, i kdyby to mělo ohrozit jeho vlastní život.... celý text

Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: ekniha , Fobos
Originální název:

Come With Me, 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pojď se mnou. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (39)

Luca84
21.07.2024 5 z 5

Výborná detektivka s prvky nadpřirozena! Oceňuji propracovaný příběh. Autor je beze sporu výborný vypravěč. Linka příběhu přirozeně plyne, postavy jsou skvěle vykreslené, vše působí velmi autenticky, přirozeně.
Aaronova žena Allison je zabita při střelbě v obchodním domě. Aaron je smrtí své ženy naprosto zdrcený. Když se Aaron trochu sebere, nebo spíš najde způsob, jak začít zase nějak fungovat, začne postupně procházet věci své ženy. Jenže něco tu nehraje. Účtenka z motelu? Kde byl Aaron, když Allison spala v motelu daleko od domova? Zamknutá bedna v šatně? Odkdy měli mezi sebou tajnosti? Aaron tak začíná postupně odhalovat znepokojivé tajemství její minulosti. Drásavý smutek se chvílemi mísí s hořkým zjištěním, že Allison žila dvojí život. Znal svoji ženu vůbec?
Aaron nachází tajemný pořadač a v něm šest složek. Na každé složce jméno a rok. Šest dívek. Šest mrtvých dívek v časovém rozmezí 12ti let.
Co má Allison, reportérka regionálního deníku, společného se sérií nevyřešených vražd, jejichž místa jsou rozeseta po celém východním pobřeží? Aaron se rozhodne pokračovat ve vyšetřování, které Allison začala, aby zjistil pravdu. Kdo byla jeho žena?

Michelle13
13.06.2024 3 z 5

Pojď se mnou nabízí napínavý příběh plný záhad a osobních dramat, který se rozvíjí kolem Aarona Deckera, jehož život se dramaticky změní po tragické smrti jeho ženy Allison. Pro mě to bylo průměrné čtení a popravdě vůbec mi to nepřišlo jako horor. Spíš mi to přišlo jako thriller s prvky hororu.

Příběh začíná s náhlou a šokující smrtí Allison, která vás okamžitě vtáhne do světa plného zármutku a nevyřešených otázek. Aaronova cesta za odhalením tajemství své ženy je plná napětí a překvapení, což vás v rámci možností drží v pozornosti. Svým způsobem příběh dokážete předvídat, a díky tomu se ubírá na celkové napínavosti.

I přesto, že se mi to četlo dobře tak mě to úplně neoslovilo. Bylo to takové průměrné. Vlastně celou dobu tam Aaron řeší vraždu své manželky a vlastně zjišťuje, že měla hodně tajemství, která mu vůbec neřekla. Vlastně postupně zjišťujete, že Aaron svoji manželku vůbec neznal. Za mě to spíš byl thriller nebo možná detektivka s prvky hororu jak se zmiňuji výše. Do hororu to mělo opravdu daleko, ale špatné to nebylo a určitě si od autora ještě něco přečtu.


Timčik
24.05.2024 4 z 5

Zaujímavé čítanie od trochu pomaly sa rozbiehajúceho začiatku po nečakaný koniec. Hororom by som to nenazvala, skôr thriller s prvkami mysterióznych zážitkov či situácií.
Postupné odhaľovanie celého prípadu, a zisťovanie, že Aaron svoju ženu vôbec nepoznal, bolo naozaj napínavé a zaujímavé. Hoci aj tak sa našli časti, ktoré boli zbytočne natiahnuté a sem-tam aj jeho nelogické správanie, ale v túžbe za poznaním sa nebál ničoho.
Zaujímavé čítanie, s prekvapivým koncom.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Kosti v srdci, Hrad ve Skotsku a další knižní novinky (46. týden)

13.11.2022


Vychází Kouzlo všité do šatů a další knižní novinky (45. týden)

04.11.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pojď se mnou v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených116x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených3x
v Knihotéce146x
v Chystám se číst132x
v Chci si koupit18x
v dalších seznamech5x