Pojďte s námi za králíčky přehled
Mymi Doinet
Obrázková knížka s krátkým veršovaným textem v níž se dozvíte, jak má králíček Venda strach, co řeknou kamarádi na jeho nové brýle, o smutném Ríšovi, o králíčku Míšovi, kterému moc narostlo bříško, a Zdendovi, který byl tak líný, že se mu ani nechtělo vstát z postele.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pojďte s námi za králíčky. Přihlašte se a napište ho.
Moc krásná knížka s příběhy králíčka Vendy, jedna z našich nejoblíbenějších. Malej ji měl strašně rád, četli jsme ji stále dokola. Příběhy jsou krátké a celá knížka nádherně ilustrovaná. Nám se líbila moc.
Některé "verše" mi moc neseděly... Příběh lenivého Zdendy mi přišel bez pointy.. ilustrace moc pěkné; kniha se malému líbí, už napodruhé si vyžádal jeden příběh o velkém bříšku :)
Kniha Pojďte s námi za králíčky v seznamech
Knížka se věnuje nejčastějším dětským trápením jako nadváha, nošení brýlí, stydlivost, lenost a neposlušnost. Navíc jsou příběhy slušně zrýmované a ilustrace líbivé.
Doporučuju dětem ve věku před nástupem do školky. Naší Adélce se knížka líbí moc a čteme opakovaně.