Red a Blue 2 přehled
Hidenori Kusaka
Pokémon (komiks) série
Redova cesta za titulem nejlepšího trenéra Pokémonů všech dob pokračuje. Setká se s tajemnou dívku Green, bude čelit zástupům silných Pokémonů, a ani Rakeťáci nezahálejí a dále spřádají své ďábelské plány. Začíná přituhovat a v sázce je víc než kdy dřív. Připravte se na dobrodružství, od kterého nedokážete odtrhnout oči!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Red a Blue 2. Přihlašte se a napište ho.

(SPOILER) Tento komiks mě vtáhl mnohem víc než první díl. Jen mi hlavní hrdina (tedy Red) přijde moc nafrněný. Green se mi ale líbí.

Super pokračování. Velmi se mi líbí, že na sebe díly opravdu navazují.
Reda čeká zase několik zajímavých setkání. A vážně mě zajímá, co mají to Rakeťáci za lubem. I Pokémoni jsou zajímavý. Blue má také zajímavá setkávání nejen s Redem. Příběh je hlavně o Redovi. Začínajícím, ale velmi dobrým trenérem Pokémonů.
Manga se skvěle čte, zaujme, že bych jí nejraději ani neodložila, kdybych nemusela.
Čtení je rychlé, příběh poutavý a kresby dokonalé.
Knižní novinky (45. týden)
01.11.2020
Kniha Red a Blue 2 v seznamech
v Mé knihovně | 44x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2020 | ![]() |
2020 | ![]() |
2021 | ![]() |
Další návrat do dětství s Pokémony. Druhá kniha příběhově hezky navazuje na tu první. Jelikož je to už druhá kniha v řadě nemám takový problém orientovat se v jednotlivých obrázcích. Kresby jsou opravdu povedené a celý děj je poměrně svižný. Kniha se díky tomu opravdu dobře čte.