Poklady české kuchyně přehled
kolektiv autorů
Nehodnoceno
Žijeme v zemi, kde se střídají čtyři roční období - jaro, léto, podzim a zima. Každé z nich má své kouzlo a přináší různé plody. S nimi pak zacházíme jako s poklady. Věnujeme jim péči, když rostou (ať už se jedná o zeleninu, ovoce, žito nebo třeba domácí zvíře), vyjadřujeme jim respekt při vaření, a když nám ze sebe vydají to nejlepší, užíváme si společné stolování.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poklady české kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Poklady české kuchyně v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 1x |
v Chystám se číst | 1x |