Pokoj pro hosty přehled

Pokoj pro hosty
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457247/bmid_pokoj-pro-hosty-L0W-457247.jpg 3 158 158

Doma je tam, kde máš noční můry. Lisa, problémová mladá žena s pohnutou minulostí, nemůže uvěřit svému štěstí, když objeví k pronájmu krásný velký pokoj v obrovském domě. Bydlí v něm milý a přátelský pár, který dům vlastní. Všechno se zdá být v pohodě, dokud ve svém pokoji nenajde sebevražedný vzkaz. Když ale oba vlastníci trvají na tom, že pokoj nikdo před ní pronajatý neměl, Lisa začíná mít pochybnosti. Má potřebu odhalit tajemství o muži, který v pokoji žil před ní, ale když se začne dít jedna podivná událost za druhou, cítí se ohrožena. Někdo nestojí o to, aby Lisa zjistila pravdu. Lisu začnou čtyři stěny domu a jejich tajemství skličovat a čím dál víc se propadá do pekelné zrcadlové síně, kde si není jistá, co je a co není skutečné… Tenhle pokoj si už jednu oběť vzal. Má v plánu si vzít další?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Kalibr
Originální název:

Spare Room , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pokoj pro hosty. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (52)

Pletynka
předevčírem 3 z 5

Kniha se četla dobře. Některé pasáže na mě byly sice trošku až moc zdlouhavé a do kolečka opakované, i tak celkový pocit je kladný a konec knihy mě rozhodně nezklamal.

teepe
19.04.2024 5 z 5

Knihu jsem měla již nějakou dobu doma, většinou si čtu recenze, před čtením, tak jsem neměla očekávání a počítala s tím, že se budu nudit a nutit do čtení. Ale to se vážně nekonalo. Čtivě napsáno, byla jsem napnutá, kam to povede. Bylo to psycho? Bylo, ale vtáhlo mě to do děje, že jsem ještě včera v noci musela dočíst. Jinak co se týká chování postav, zejména rodičů, kteří mají dceru, která má evidentně trauma, to je pro mě naprosto nelogické, ale i takoví lidé žijí mezi námi. Hodnotím 5*.


LuckaDea
02.03.2024 3 z 5

V první řadě musím uznat, že kniha byla čtivá a děj mi docela rychle ubíhal. Bohužel mně ale vývoj příběhu přišel celkem předvídatelný a poměrně brzy jsem začala tušit, jak to asi tak dopadne. Občas mi vadilo chování hlavní hrdinky a způsob řešení určitých situací nejen u ní, ale i u ostatních postav. Místy mně také přišel příběh trošku překombinovaný. Knihu jsem ale přečetla docela rychle a nenudila jsem se u ní. Hodnotím tedy jako průměr.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (36. týden)

30.08.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pokoj pro hosty v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených211x
ve Čtenářské výzvě33x
v Doporučených2x
v Knihotéce148x
v Chystám se číst108x
v Chci si koupit30x
v dalších seznamech1x