Pokoj smrti přehled

Pokoj smrti
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/179396/bmid_pokoj-smrti-Kaq-179396.png 4 666 666

Případy Lincolna Rhyma série

Robert Moreno, americký občan žijící v Jižní Americe, se stane na Bahamách obětí kulky profesionálního odstřelovače. Vraždu si objednala americká vláda na základě informace tajné služby, že Moreno připravuje teroristický útok. Ta informace byla ovšem mylná: Moreno chystal nevinný protest, nikoli útok. Vyšetřováním alarmujícího případu jsou pověřeni Lincoln Rhyme a Amélie Sachsová. Zatímco Sachsová sleduje Morenovy stopy v New Yorku, Rhyme se navzdory svému postižení vydává na místo činu. Ocitá se tak v nebezpečné blízkosti odstřelovače – muže, který je zvyklý eliminovat jakékoli důkazy o svých činech. Včetně živých svědků, pochopitelně. Postupně vycházejí najevo další znepokojivé okolnosti a Rhyme se Sachsovou zjišťují, že nic není takové, jak se jim zpočátku mohlo zdát. Podaří se jim dosáhnout spravedlnosti, aniž by za to museli zaplatit vlastním životem?... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Domino

The Kill Room, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pokoj smrti. Přihlašte se a napište ho.

veverkaVv
06.11.2024 2 z 5

Nemohu hodnotit lépe než třemi hvězdičkami. Trošku zklamání. Myslím si, že kdyby měl román o 100-150 stránek méně, nic by se nestalo. Ne příliš zdařilý politický a mocenský motiv, mnoho postav, nevyjasněných vazeb, trapných postaviček ve vedoucích funkcích a pod.

dencazrnu
06.11.2024 3 z 5

Desáté pokračování série s Lincolnem a Amélií přineslo lehké rozčarování, až zklamání. Tentokrát mi přišlo, že knize něco chybělo – především čtivost. Z počátku děje jsem byla celkem dost zmatená a nemohla jsem se úplně zorientovat v postavách ani místech. Kniha mi přišla hodně vleklá a od první chvíle jsem se do ní absolutně nemohla začíst. Přišlo mi, jak kdyby to psal úplně jiný Deaver, než jsem si doposud zvykla. Když jsem se pak v ději posunula přibližně do poloviny, kniha už naštěstí nabrala trošku spád, nebyla zde nouze o zvraty a následné rozuzlení bylo super, ale v celkovém dojmu na mě kniha působila velmi průměrným dojmem, kdy si myslím, že na ni hodně rychle zapomenu.

Niki08
16.08.2024 3 z 5

Přečteno, vstřebáno. Další slušný díl, ale nemůžu si pomoct.. První tři díly byly prostě nejlepší.

Knižní novinky 21. - 27. 10.)

21.10.2013

Kniha Pokoj smrti v seznamech