Záhadný hosť přehled

Záhadný hosť
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536674/bmid_zahadny-host-6621670621f5b.jpg 4 21 21

Pokojská / Chyžná série

< 2. díl >

CHYŽNÁ MOLLY VIDÍ VŠETKO V HOTELI REGENCY GRAND Molly Grayová nie je ako ostatní. Vďaka svojmu talentu na upratovanie a správnu etiketu sa v slávnom päťhviezdičkovom hoteli Regency Grand vyšvihla na pozíciu hlavnej chyžnej a svoju menovku nosí hrdo na každej zmene, počas ktorej vytriasa vankúše, zmýva stopy tajomstiev a potichu prinavracia izby do stavu dokonalosti. Reputácia hotela je však poškvrnená, keď hosť – známy autor kriminálnych príbehov – v hotelovej čajovni padne mŕtvy na podlahu. Keď sa chodbami luxusného hotela začne šíriť podozrenie, je jasné, že pod pozlátkou sa skrýva špina. A Molly vie, že má kľúč k vyriešeniu záhady. Lenže, ak ho použije, otvorí bránu do minulosti a vynoria sa spomienky o zlovestnom starom sídle a o všetkom ostatnom, čo si upratala v pamäti. Keďže Molly kedysi poznala mŕtveho hosťa – pozná aj jeho tajomstvá…... celý text

Vydáno: , Tatran (Bratislava)
Originální název:

The Mystery Guest


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Záhadný hosť. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (5)

nada3314
01.09.2024 5 z 5

ANO, ANO Molly je zpět!

Tato série mě nadchla, po prvním díle, který rozdělil čtenáře na dva tábory jsem se neskutečně těšila, co nám NITA PROSE přichystá. A myslím, že tomu, tak bude i dál… Pokud se Ti, odvážní co se jim první díl nelíbil, pustí do druhého… :-) Autorka vytvořila zajímavou, neotřelou hlavní hrdinku, která je svá a jiná. Věřím, že to někomu nemusí sednout. Ale já jsem si „divnou“ Molly nemohla nechat ujít a hned jak vyšla musela jsem ji mít. Mě se tohle líbí.

…A opět mě nezklamala, hltala jsem každé slovo a nechala se unášet vyšetřováním, ke kterému se Molly tak nějak aniž by chtěla přimotala. Ale myslím, že detektiv Starková nakonec byla ráda, že Molly má. Její postřehy a detaily, kterých si všimne jen ona, pomohly toto vyšetřování vraždy slavného spisovatele, který náhle zemřel v hotelu ve kterém Molly už pár roků pracuje, rozlousknout.

Flashbacky do minulosti, kdy ještě žila s babičkou a co se stalo s její mámou byly osvěžující a ráda jsem si spojovala malými střípky Mollynu minulost. Hodně toho bylo vysvětleno, takže kdo bude chtít pochopí i to proč je Molly, tak jiná a jak je vlastně dobrá, že se nevzdala a dostala se tam kam chtěla.
V minulému díle byla ještě Molly sama, teď už má přes 3 roky přítele Juana Manuela, se kterým už i žije. Moc jsme se o něm nedozvěděli, protože vycestoval za rodiči do Mexika, ale myslím, že v dalším díle už si ho užijeme naplno.

Jedná se o pomalou, ale velmi čtivou detektivku, která bude spíše čtením pro ženy.

Lalina3
26.08.2024 4 z 5

Oddechovka, nic světoborného, ale četlo se to dobře :)


Pavlína2019
16.08.2024 4 z 5

Moc příjemná detektivka. Velmi jsem se na ni těšila a další příběh o Molly mě opět potěšil. Dojemné, zajímavé i napínavé čtení.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Čistota, pořádek a vražda... Oblíbená Pokojská je zpět!

27.07.2024


Příliš pozdě, Někdo jako ty a další knižní novinky (26. týden)

23.06.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Záhadný hosť v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených30x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce57x
v Chystám se číst42x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech1x