Pokračování diplomacie přehled
Jan Kotouč
Sektor Hirano (Klub JV, Epocha) série
1. díl >
Spor mezi Astonskou unií a Ballingtonským společenstvím o soustavu Argonaut, bohatou na vzácné suroviny, hrozí přerůst v otevřený konflikt a začíná vzájemné zastrašování pomocí hvězdných flotil. Admirál Sean Tyler i jeho protějšek kapitán Justina Tarziniová se snaží vyhnout válce, ale jejich snaha nemusí stačit. Politici nechtějí ustoupit, na povrch vyplouvají staré křivdy a celá situace se pomalu vymyká kontrole. Vivian Evansová se konfliktu v Argonautu neúčastnila, ale brzy je jako zbrusu nová důstojnice na lehkém křižníku pověřena možná ještě nebezpečnějším úkolem. Účastní se expedice, které má navázat přátelské styky s mimozemskou rasou Hunů. Bohužel Hunové útočí na každého, kdo se přiblíží k jejich území, a veškerá komunikace s nimi probíhá přes válečné lodě.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pokračování diplomacie. Přihlašte se a napište ho.
Tato kniha je žánru, ke kterému jsem byl vždycky skeptický v knižní podobě. Můžu ale říct, že v této knize se to zlomilo. Pochopitelně, je to první díl série a jedna z prvotin tohoto autora. Já jej znám z jiných sérii a vím a těším se, že časem se bude kvalita zvyšovat.
Kniha Pokračování diplomacie v seznamech
2016 | Nad českými zeměmi slunce nezapadá |
2019 | Hranice impéria |
2017 | Ofenziva českých zemí |
2009 | Pokračování diplomacie |
2020 | Spojenci českých zemí |
Hups. Tak v tej prvej časti som sa slušne naštval. Nielenže to neskončilo happy endom, ale ten záver mi prišiel strašne primitívny. Už tam chýbal len trójsky kôň alebo iná gýčová relikvia minulosti. Potom v tej druhej časti sa to celkom rozbehlo. Tak uvidím, autora som si celkom obľúbil, tak tomu dám ešte šancu.