Pokrevní sestra přehled
Jane Corry
Jednoho slunečného červencového rána vyrazí tři dívky do školy. Za hodinu je jedna z nich mrtvá. O patnáct let později vedou Alison a Kitty odlišné životy. Kitty žije v ústavu. Nemůže mluvit a nehodu, kvůli které se tam dostala, ani svůj předchozí život si vůbec nevybavuje. Alison, lektorka výtvarných kurzů, se zdá být na první pohled v pořádku. Jenže první pohled klame. Když se jí naskytne možnost pracovat ve vězení, rozhodne se ji využít – konečně má šanci vše napravit. Kitty i Alison však někdo sleduje. Někdo, kdo se chce pomstít za to, co se v onen den stalo. A pomsta si žádá další život.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2018 , Mladá frontaOriginální název:
Blood Sister, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pokrevní sestra. Přihlašte se a napište ho.
Kniha se nečetla nějak špatně, ale od třetí části mi to připadalo, že autorka sama neví, na koho vše hodit, kdo tají víc pravdy a jak to vlastně ukončit. Žádný wau závěr
Takový průměr.
Na začátku se mi četlo docela dobře, i v průběhu, jak se děj začal trochu rozplétat. Jenomže pak se děj zasekl do jedné roviny, kdy se nic moc nedělo a na konci toho rozplétání bylo zas nějak moc.
Nevím, tohle mi úplně nesedlo. Na zadní straně vazby je přirovnání k B. A. Paris - to si nemyslím. Ve vší úctě, ale autorka zde neuměla vytvořit takovou atmosféru. Místy jsem se přistihla, že už se modlím, aby kniha skončila.
Kniha Pokrevní sestra v seznamech
Tak já nevím, knihu jsem přečetla na jeden zátah, teď koukám na recenze a vidím, že jsme asi každý četl něco jiného ..za mě super, děj mě vtáhl, že jsem se nedokázala odtrhnout, myšlenkové pochody Kitty skvěle popsané, pocit viny od Ali, taky, překvapivé zvraty v tom, co se vlastně stalo...takhle si představuji skvěle napsanou a napínavou knihu, která nejen, že se postarala o napínavý večer, ale taky mi připomněla, jak moc jsem ráda za svou " ségru", jaká byla, je a doufám, že ještě dlouho, dlouho bude!!!