Pokrvné puto přehled
Sidney Sheldon
Rodinná sága s kriminálními prvky zavádí čtenáře mezi široce rozvětvené příbuzenstvo představitele mezinárodního farmaceutického koncernu. Jde o ryze rodinný podnik, ale peníze a moc z nich plynoucí neodolatelně přitahuje i manžele několika dcer. Nejen manželé, ale i dcery se nakonec projeví jako tvrdé a všech prostředků používající bytosti, které se v honbě za majetkem neštítí ničeho. Celé dění pozoruje zpovzdálí muž, jehož životním cílem bylo také získat co nejvíce moci a dostat se mezi elitu a jeho úloha dostává v knize smysl v okamžiku, kdy je potřeba najít pachatele rafinované vraždy.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pokrvné puto. Přihlašte se a napište ho.
Čtivá a zajímavá knížka. Napínavé. Hodně možných pachatelů, jen ten závěr je trochu useknutý. Pachatel v závěru odhalen, ale chybělo mi dokončení příběhů ostatních párů.
Kniha Pokrvné puto v seznamech
2011 | Pokud přijde zítřek |
1998 | Dokonalé plány |
2002 | Odvrácená strana půlnoci |
2013 | Hněv andělů |
1995 | Nic netrvá věčně |
Kniha se mi velmi líbila,závěr mě překvapil.od začátku jsem podezřívala někoho jiného.jedinne co mi v tom chybělo byl celkový závěr jak to všechno dopadlo.je super že na konci byl odhalen vrah nicméně závěr toho všeho tomu chybi