Vikingové a věštkyně přehled
Malin Falch
Polární záře (Malin Falch) série
Sonja se společně s trollím chlapcem Espenem dostala do světa za polární září, obývaného kouzelnými bytostmi a mluvícími zvířaty. Je to překrásné místo jako stvořené k dobrodružství. Ve vzduchu ale visí nebezpečí a vikingové lační po krvavé pomstě. Spojí proto síly s tajemnou věštkyní,aby s Espenem jednou provždy skoncovali. Když se Sonja ocitne uprostřed závažného konfliktu mezi trolly, viking a mystickým horským lidem, uvědomí si, že se události nevyvíjejí tak, jak si představovala.... celý text
Komiksy Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2024 , PikolaOriginální název:
Vikingene og orakelet, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vikingové a věštkyně. Přihlašte se a napište ho.
Trošičku slabší než první díl, ale stále dost čtivé a radost pohledět. Su zvědavá kam se příběh bude odebírat dále.
Ilustrace stále krásné,ale obsahově to bylo slabší oproti prvnímu dílů. Na knihu jsme se těšily,ale bohužel nás zklamala.
Kniha Vikingové a věštkyně v seznamech
k této knize jsem se dostala úplnou náhodou. A musím říct že mě to velmi překvapilo už jenom tím že to je komiks ale celkově i příběhy byl velmi hezký. myslím že mladším generacím by se tahle ta kniha mohla hodně líbit a jako poslední věc bych chtěla říct že má opravdu nádherné kresby