Polda a jeho soudce přehled

Polda a jeho soudce
https://www.databazeknih.cz/img/books/98_/98280/bmid_polda-a-jeho-soudce-km9-98280.jpg 4 112 112

Polda série

< 2. díl

Pokračování osudů hlavních hrdinů románu Polda je obrazem rozsáhlých bankovních machinací a podvodů, od nichž se odvíjejí zločiny i vraždy na objednávku. Do své románové fikce s příznačným ironickým a satirickým tónem vložila autorka kriminální případy, jimiž se v posledních letech zabývaly sdělovací prostředky. Hlavní dějovou osu románu však tvoří partnerský vztah, který ztroskotává na žárlivosti a pomstychtivé hysterii. Román Polda a jeho soudce tak jako jiné knihy Zdeny Frýbové slibuje mimořádně napínavou četbu s nečekanými vnitřními pohnutkami hrdinů a překvapujícími dějovými zvraty při odkrývání lidských charakterů i tajností organizovaného... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polda a jeho soudce. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (17)

maličkán
11.03.2023 4 z 5

20 let mi ležela v knihovně a vůbec se mi do ní nechtělo, i když od autorky jsem již četla mnoho knih a líbily se mi. První díl jsem nečetla, přesto mohu říct, že mne chytla hned od začátku a bylo to slušné počtení.

Alinke
17.11.2022 4 z 5

skvělá kniha, nejen dějem, ale znalostí problematiky porevoluční zákulisní politiky. Docela by mě zajímalo, od koho paní spisovatelka čerpala tak niterné informace. Logický děj, ve kterém nechyběl humor, vtipné vnitřní dialogy všech hlavních aktérů a to včetně pejska. prostě super čtení a velká poklona paní Frýbové.


salexice
13.10.2022 5 z 5

nevím, jak to paní Frýbová dělala, ale za mě je druhý díl lepší než první. Většinou to bývá u jiných autorů naopak. První díl mi přijde serióznější a pravděpodobnější. Ve druhém ujíždí příběh více do absurdna a nereálna. Ale - kniha má spád, spoustu humoru, šarmu a hlavně čtenáře burcuje k aktivnímu zapojení do děje - soudcem Ivana je zkrátka čtenář. Myslím, že nestranného nenechá nikoho. Herecké představení nezletilých studentů bylo naprosto dokonalé, byť doufám, že v reálu by jim to neprošlo :-) A na závěr mi to nedá (Ozzy2) - opravdu by měl být potenciální státní zástupce hysterik? Zaslouží si Stanka soucit? Neodhalil soudní spor jen stránku její povahy, která by se později mohla projevit profesně a zničit tak někoho dalšího?

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Polda a jeho soudce v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených188x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených10x
v Knihotéce116x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit6x