Polévková mánie přehled

Polévková mánie
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/306906/bmid_polevkova-manie-787-306906.jpg 4 9 9

Už naše babičky říkávaly, že polévka je grunt. A nejlepší ze všeho je domácí. Jenže co s tím, když nemáme čas? A po pravdě řečeno, klasické polévky – bramboračka, hrachovka, gulášovka – už nás tak trochu nudí. Chtělo by to něco nového, originálního, dobrého a přitom zdravého. A právě tohle vás v této knize čeká. Spousta receptů, málo kalorií. Exotické chutě z celého světa. Místo smetany a másla jsou tu výživné oleje z ořechů či semínek, aniž by to ve výsledku nějak ubralo na lahodnosti. A co všechno v knize naleznete? ?Polévky pro vegetariány, vegany i pro ty, kteří dodržují speciální dietu ?Polévky krémové i chlazené, bujóny a consommé ?Patnáctiminutové polévky pro dny, kdy opravdu nestíháte ?Polévky ze superpotravin pro superzdravou vzpruhu ?Nízkokalorické přílohy a snídaňové misky Ať už potřebujete něco na zahřátí, pro pozvednutí nálady, k zasycení či ke zdravému mlsání, tady si určitě vyberete.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Metafora

Skinny Soups, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polévková mánie. Přihlašte se a napište ho.

Zuzka12627
26.03.2021 4 z 5

Je to vydařená kuchařka s mnoha recepty na polévky, které oživý stereotyp v kuchyňi. Určitě doporučuji hodně receptů jsem ani neznala.

J.books
02.05.2018 3 z 5

Lepší průměr,ale na trhu jsou již na toto téma krásnější a originálnější kuchařky, viz mé recenze.

Blaufik
19.03.2017 5 z 5

Myslím si, že se jedná o velice vydařenou polévkovou knihu, která patří do ruky každému kdo rád experimentuje v kuchyni. Jedná se o soubor (nejen) polévek, které povětšinou směřují do Asie, takže je nutno počítat s ingrediencemi, které se kolikrát dají sehnat pouze ve specializovaných prodejnách nebo na internetu.

Více v mé recenzi v záložkách.

Kniha Polévková mánie v seznamech

polévky