Polibek anděla přehled
Susan Elizabeth Phillips
Romantický i humorný příběh lásky zadlužené Daisy a muže se záhadným původem se odehrává v cirkusovém prostředí v současné Americe. Hezká Daisy Devreaux si musí vybrat, buď jít do vězení, nebo se vdát za záhadného muže, kterého jí vybral otec, Max Petroff. Domluvená manželství se v moderních dobách již téměř nevyskytují, tak jak se mohla Daisy ocitnout v takové situaci? Otec, posedlý rodinnou historií, se snaží o zachování rodu ruských carů a představou, že po staletí bylo povinností Petroffových plnit přání Romanovců. A tak mu dcera musí slíbit, že v manželství setrvá minimálně šest měsíců a po tu dobu se bude chovat jako oddaná a poslušná manželka.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2001 , Ikar (ČR)Originální název:
Kiss an angel, 1996
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polibek anděla. Přihlašte se a napište ho.
Tohle bylo úžasné!
Na knížku jsem narazila úplnou náhodou a i když vůbec nemám ráda cirkusy, věděla jsem, že si ji musím přečíst a že to bude dobré.
Už dlouho se mi nestalo, aby mě knížka opravdu vzala za srdce, abych cítila to příjemné svírání, a tady jsem to měla několikrát. Z děje byly znát ty devadesátky, ale ničemu to nevadilo. A ta cirkusová atmosféra byla děsně zvláštní. A jak už jsem napsala, byla to fakt paráda.
Knížka by si rozhodně zasloužila nové vydání s jinou obálkou (protože tahle - brrrr) a kvalitnější korekturou. Já se k Daisy a Alexovi budu pravidelně vracet.
Nádherné čtení! ️️️Tuto knihu mé oblíbené autorky jsem si nechala až na konec (bohužel už mám přečteno vše, co u nás vyšlo a opět se divím, proč nevyšlo mnohem víc jejích knih??) a kdybych mohla, hodnotila bych ještě vyšším počtem hvězdiček.. Kniha má vyvolat emoce, a to se rozhodně povedlo! Romantické čtení za ne zrovna povedeným obalem a já jsem si poplakala i se smála, cítila jsem všechnu tu křivdu, zklamání, radost i lásku.. Ty jo, přestanu se rozplývat, to zrovna často nedělám ;-), každopádně rozhodně doporučuji k přečtení!!
Kniha Polibek anděla v seznamech
pro ženy milostné romány cirkus domluvené manželství
2005 | Chci jen dítě |
2008 | Rozený svůdce |
2001 | Splněný sen |
2007 | Není rozkošná? |
2001 | Polibek anděla |
Super knížka, která má všechno, co by romantika měla mít. Není to úplně typ knížky, po které bych sáhla, ale dala jsem na dobré hodnocení a nelituji.
Moje hodnocení: 95%