Polibek v New Yorku přehled
Catherine Rider
Štědrý večer, letiště J. F. Kennedyho, New York. Charlotte už je zase sama. Po roce dostala kopačky od svého amerického přítele a nyní netouží po ničem jiném než se vrátit do bezpečí ke své rodině v Londýně. Ovšem její let je zrušen a ona jen bezradně mačká poukaz na náhradní ubytování v hotelu. Může Štědrý den být ještě horší? Anthony přijede na letiště vyzvednout svou přítelkyni, ale ta se s ním bez okolků přede všemi rozejde. A tak Charlotte dostane nápad: Proč se s Anthonym neseznámit, aby jí dělal průvodce po New Yorku, než jí poletí další letadlo?... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2017 , CooBooOriginální název:
Kiss me in New York, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polibek v New Yorku. Přihlašte se a napište ho.
Pěkná vánoční oddechovka, ze které atmosféra Vánoc přímo dýchala. Charlotte a Anthonymu jsem to moc přála.
65 knižních novinek (23.10. - 5.11.)
23.10.2017
„Nasloucháme jeden druhému.“
„Už ho nikdy neuvidím.“
„Já si pro tebe zase přijdu.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Polibek v New Yorku v seznamech
New York Vánoce láska romantika
2017 | Polibek v New Yorku |
2018 | Polibek v Paříži |
2019 | Polibek v Londýně |
2020 | Polibek v Římě |
2021 | Polibek v Palm Springs |
Od knížky jsem dostala přesně to, co jsem očekávala. Příjemnou oddechovku, kde již od druhé kapitoly víte, jak to skončí, ale přesto čtete dál. Nijak mě příběh neohromil, ale ani nelituju, že jsem četla. Jo jasně, existují lepší romantické příběhy. Ale od YA / NA literatury toho člověk nemůže chtít moc. Polibek v Paříži, který jsem četla jako první, se mi ale líbil víc.
Tady byly postavy moc ploché i na mě, prostředí mě tolik neokouzlilo jako Francie... Moc jsem to tady postavám nevěřila, což je škoda.
Každopádně tuto sérii doporučuju jako záchranu před čtecí krizí. Určitě časem sáhnu po dalším dílu :-)