Polohy lásky přehled
Martina Máta Nosková , Pavel Mondschein , * antologie
Šťastná i nenaplněná, žárlivá i plachá. Sladce romantická, žhavě tělesná i hravě přelétavá… Láska má ve své rozmanitosti bezpočet různých poloh a život je příliš krátký, než abychom je mohli poznat všechny. Sedmnáct autorů proto spojilo své síly ve snaze přiblížit vám alespoň některé – od náhodného setkání dvou mladých srdcí až po lásku doslova za hrob, od opatrného ochutnávání vzájemné náklonnosti až po spalující vášeň, ze které se mlží sklo v koupelně. Najdete mezi zdejšími tvářemi lásky i tu svou?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polohy lásky. Přihlašte se a napište ho.
Jak už to u povídek bývá... některé povedené, některé už méně. Ale přiznám se, že nějaké mě tedy hezky rozehřály :-)
Skvělá věc, takový sborník plný povídek, které vám rozproudí krev zvlášť teď! ani zatápět netřeba :D ...komentáře k jednotlivým povídkám vidno pod jednotlivými povídkami :D
PS ke stažení zdarma na e-knihy jedou:) není zač
Kniha Polohy lásky v seznamech
Část díla
- Co uši neslyší 2022
- Deštěm za dobrodružstvím 2022
- Dopis 2022
- Instruktor na jednu noc 2022
- Lilek 2022
Jak už sám název napovídá, o lechtivé čtení tu není nouze. Kniha obsahuje celkem 17 kratičkých povídek od nejrůznějších autorů, některé z povídek jsou více či méně zdařilé, ale to vůbec nevadí, na své si přijde rozhodně každý. A na jaké povídky se můžete těšit?
Jsou jimi: Instruktor na jednu noc, Skleník, Co uši neslyší, The Final Conutdown, Maličkosti, Všebarevný vír, Deštěm za dobrodružstvím, Toužení, Prostě dokonalý, Lilek, Má milá s mandlovýma očima, Spisovna, Psáno štětcem, Školní výlet, Postel plná šeříků, Dopis a Narozeninová oslava.
Všechny povídky jsou velmi čtivé a velmi rychle se dostanete k "jádru pudla". Některé z nich zavání velkým nábojem erotiky a sexu, jiné naopak jen pouhými romantickými náznaky, ale jedno mají všechny povídky společné, mají své jedinečné kouzlo, pro které stojí za to si je přečíst.
V knize "Polohy lásky" se každý čtenář velmi rychle zorientuje, neboť jednotlivé povídky jsou přehledně oddělené názvem každé z nich, a navíc pro lepší orientaci je v záhlaví na každé stránce nahoře vlevo uvedeno jméno autora konkrétní povídky a napravo nahoře pak název aktuální povídky.
Polohy lásky je oddechové čtení pro všechny ty, kteří se rádi červenají a nechají se tak trochu unášet na vlnách "lechtivé" fantazie. Aneb, jak říká nejslavnější výrok Perre Corneilla: "Nejopojnější jsou ty sny, sněné s otevřenýma očima."
Takže s chutí do čtení a půl je už hotovo....