Pomíjivost přehled

Pomíjivost
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514046/pomijivostRJehon-6QE-.jpg 4 43 43

Lara je sedmnáctiletá populární dívka, která má na první pohled vše. Žije v luxusním domě bohatých rodičů, má spoustu kamarádů a přítele Reného, který je idolem mnoha dívek. Její nejlepší kamarádka, čerstvá osmnáctka Lily, žije tak trochu v jejím stínu. Ale právě tam je jí nejlépe. Je pro ni ochotná udělat vše. Třeba společně předstírat Lařinu smrt.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pomíjivost. Přihlašte se a napište ho.

_čtenářka_
11.11.2024 5 z 5

Pro mě moc hezké čtení. Ještě se mi nestalo, abych po dočtení knihy koukala doslova s otevřenou pusou. :-O Kromě velkého dějového zvratu tahle útlounká knížka nabízí i spoustu emocí a krásných myšlenek. Jsem vážně moc spokojená.

Ossobuco_TU
15.09.2024 1 z 5

Druhá a poslední šance. Plytké, hloupé, korektor si taky nedal moc práce. Nemám vůbec nic proti dívčím románům, ráda si jimi zpestřím svou klasiku. Českým autorkám dávám dvě šance, i když se mi jiná kniha od nich nelíbila. Moc chci, abych se pletla. Tato autorka pro mě není, ani si nemyslím, že se z toho vypíše, ale kniha má přes 70 %, takže si své čtenářstvo našla a to je dobře.

Hvězdička za ilustrace a konec.

Kate3003
23.11.2023 3 z 5

Příběh měl zajímavé téma, které na začátku knihy působí uplně jinak než jak ho vnímáte nakonci. Stejně tak projde vývojem vztah k jedné z hlavních postav, která mi na začátku přišla spíše jako sebestředný fracek, ale na konci knihy její jednání nabralo úplně jiný směr a najednou jsem pro spoustu věcí měla pochopení.
Nemůžu úplně říct, že bych s jejím chováním souhlasila, ale pochopila jsem proč se tak rozhodla. Přesto, že příběh je vlastně velmi krátký je dost emotivní a ukazuje nám, že vše není tak jak se to na první pohled může zdát a jak důležité je žít a ne jen přežívat.
Oceňuji i velmi hezké ilustrace, které příběh příjemně doplňovaly. Co mi moc nesedělo byla romantická linka, která mi celkově přišla dost uspěchaná a měla jsem trošku problém jí věřit.
Celkově si ale myslím, že příběh stojí za přečtení.

Falešné růže, Osamělé srdce a další knižní novinky (16. týden)

16.04.2023

Kniha Pomíjivost v seznamech