Pomsta / Spomínaš si ? / Dieťa 44 / V šachu - skrátené verzie přehled
Tom Rob Smith , Sophie Kinsella (p) , Sandra Brown , Jeffrey Archer
1. Jeffrey Archer-Pomsta-V Londýne sa náhodou stretnú dvaja muži z opačných koncov spoločnosti: nevzdelaný automechanik a svetácky advokát. Ich stretnutie vyústi do súdneho sporu, ktorý sa pre jedného z nich skončí nespravodlivým odsúdením na vysoký trest. Vo väzení začne spriadať plán pomsty. 2. Sophie Kinsellová-Spomínaš si ?-Predstavte si, že máte možnosť zmeniť Váš život: skrotiť kučery do elegantného uzla, dať si vyrovnať zuby, dosiahnuť skvelé postavenie v práci a za manžela si vziať milionára. Otázkou je, či je potom človek šťastnejší. Lexi Smartová sa to dozvie za pár týždňov. 3. Tom Rob Smith-Dieťa 44-Lev Demidov odmietne udať vlastnú ženu a oboch ich vyženú z Moskvy na Sibír. Tam sa zúčastní na vyšetrovaní úmrtia dievčiny, ktoré pripomína smrť iného dieťaťa v Moskve. Sú to jasné vraždy, ale kedže v stalinskom Rusku zločin neexistuje, začne Lev pátrať po vrahovi sám. 4. Sandra Bownová-V šachu-Televízna reportérka Tiel McCoyová sa vydáva na dovolenku do Nového Mexika, keď začuje správu o únose dcéry texaského milionára. Z benzínovej stanice volá svojmu šéfovi a ocitne sa pritom v situácii, z ktorej sa môže vykľuť najväčšia reportérska kauza jej života.... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2009 , Reader's Digest Výber (SK)Originální název:
A Prisoner of Birth / Remember Me? / Child 44 / Standoff, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pomsta / Spomínaš si ? / Dieťa 44 / V šachu - skrátené verzie. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Dítě číslo 44 mě docela bavila, jinak průměr, taková oddechovka. Až na V šachu, takovou kravinu jsem dlouho nečetl.
Kniha Pomsta / Spomínaš si ? / Dieťa 44 / V šachu - skrátené verzie v seznamech
zkrácená verzeČást díla
Autoři knihy
anglická, 1979 Sophie Kinsella (p)
britská, 1969 Sandra Brown
americká, 1948 Jeffrey Archer
anglická, 1940
Každá povídka měla něco do sebe, líbily se mi všechny, ale nejvíce mě dostalo Dítě číslo 44, to bylo fakt parádní čtení.