Popel Londýna přehled

Popel Londýna
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/361715/bmid_popel-londyna-TIK-361715.jpg 4 44 44

Strhující krimi v historických kulisách Londýna. Londýn, 1666. Plameny dosud největšího požáru v historii Londýna zachvátily katedrálu sv. Pavla a odkrývají tajemství, která měla zůstat skrytá. Uprostřed chaosu nalézáme mrtvolu muže se svázanýma rukama za zády a bodnými ranami na krku. Jak ale najít vraha, když většina obyvatel sama bojuje o přežití? Všemu přihlíží James Marwood, syn odsouzeného zrádce a neochotný vládní informátor, který je donucen pachatele najít. Marwood je brzy vehnán do mimořádného nebezpečí, ale i náruče záhadné mladé ženy, kterou před plameny zachránil. Řádění vraha však ještě není u konce a další oběť na sebe nenechá dlouho čekat. Andrew Taylor je nejuznávanějším britským autorem žánru historické krimi.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Popel Londýna. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (10)

evickakyticka
11.06.2023 3 z 5

Oddychovka, u které moc nemusíte přemýšlet. Historické detektivky mám ráda, hlavně, když je prostředí hezky popsané a postavy sympatické. Hodnotím třemi hvězdami.

richard7959
10.08.2022

Scotland Yard, založený v roce 1829, vyšetřuje vraždu v Londýně už v roce 1666 a ještě k tomu v City, kde Metropolitní policie neměla nikdy v historii Anglie žádnou pravomoc? Nedělá tohle z historického románu spíš historickou sci-fi?


marvarid
20.11.2020 4 z 5

Odpočinková, příjemná, kniha. Uhlazené vyprávění. Žádné extravagance, nic nechutného. Za pár dní přečteno. Takže jsem spokojená, přesně tohle jsem od dalšího historického románu AT čekala a čas strávený s knihou jsem si užila.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Popel Londýna v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených50x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených1x
v Knihotéce61x
v Chystám se číst32x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech2x