Pornoland přehled
Kevin Shamel
A do háje, porno je nelegální! Jako fakt. Pornohvězdy jsou zločinci, porno stránky jsou systematicky mazaný, zapomeňte i na lehkou erotiku. Tohle se děje v našem světě. Ale co teprve Pornoland! Phil a Zed musí procestovat porno metropoli a posbírat kousky Pornomicronu – knihy sexuální magie, která spojuje naše světy. Nebude to snadný. Budou muset čelit obří gejše a její samurajský armádě, odhodlanýmu detektivovi, co jim jde po koulích, drsný domině a jejímu gangu, hromadě dalších sexy lidí i hromadě míň sexy lidí… A dojde i na spermonstrum a sex v sanitce. Podaří se Philovi a Zedovi dát knihu dohromady, zachránit Pornoland a nový přátele a znova zlegalizovat pornografii v našem světě? (Jasně, že jo, jinak by tohle čtení byla pěkná blbost, ale stejně si chcete přečíst, jak to dokázali.) Tohle je příběh plnej drsnýho sexu i drsnýho poselství. Je to absurdní a budete si chtít vrznout. Protože tohle je zatracenej Pornoland!... celý text
Literatura světová Fantasy Erotika
Vydáno: 2024 , Golden DogOriginální název:
Porn Land, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pornoland. Přihlašte se a napište ho.
U této knihy záleží jestli máte za 1. rádi sex a perverzi, za 2. dokážete oddělit literaturu "vypni se a nemysli" od zbytku toho, co čtete běžně. Za mne velmi dobrá odpočinková záležitost s pár velmi dobrými "akty".
Co se týče zápletky, nějaká tu je, ale... no tak lidi, čtete porno story.... . Za mne dobré a bavilo mne to, párkrát jsem se opravdu zasmál, párkrát nechal pracovat imaginaci...
Celkově vzato kdo chce vypnout mozek a užít si perverzního světa, je to pro Vás, kdo naopak nesnese lehký děj a porno v každém záběru.... asi budete trpět. Stojím si za tím, že každý má nějaký fetish nebo úchylku a hlavně.... své vlastní sexuální světy.... třeba se kniha trefí právě alespoň jednou částí do toho Vašeho.
Pokud máte rádi bizár, s&x a humor, je to přímo pro vás.
Kniha není žádný extra počin, ale já jsem se u toho dost pobavila a nasmála. V zemi odkud pochází
naši dva hlavní hrdinové je s&x zakázaný a TA videa a filmy už tuplem. No a oni se dostanou do země mimo prostor a čas, kde všechny postavy z těch filmů žijí. Ale jejich svět se rozpadá a oni musí najít bájnou knihu, kterou pak musí použít, aby ten svět zachránili.
Kniha je jednohubka na pobavení a zasmání, víc od ní nečekejte. Ale pokud k ní tak přistoupíte, pobavíte se.
Příliš pozdě, Někdo jako ty a další knižní novinky (26. týden)
23.06.2024
Kniha Pornoland v seznamech
v Mé knihovně | 18x |
Pornoland je parádní bizzaro, plné absurdních humorných situací, o dvou chlápcích, kterým připadne epický quest zachránit dostupnost pornografie v reálném světě. Má to spád, je to vtipný a ujetý, je to prostě jízda. Já se bavila od začátku do konce. Není to teda nic pro útlocitné povahy, které pohorší představa obří nádrže plné spermatu, které má vlastnosti kyseliny a produkují ho samurajové, kteří vypadli z gigantické gejši přesně z toho místa, které se nabízí. Protože to je jen jedna část Pornolandu, ten skrývá ještě mnohem víc.