Poselství andělů přehled
Doreen Virtue , Charles Virtue
Vaši strážní andělé vám neustále předávají svá poselství, často prostřednictvím znamení, jako když si povšimnete duhy, opakujících se číselných sekvencí, najdete mince nebo pírka a zaslechnete příznačný text nějaké písničky. V této knize vás autoři naučí, jak porozumět znamením, která jsou neustále kolem vás. Získáte útěchu při četbě pravdivých příběhů o tom, jak andělé reagovali na modlitby prostřednictvím jasných znamení o své lásce a ochraně. Také lépe porozumíte tomu, jak anděle žádat o znamení společně se specifickými modlitbami za vaše vztahy, kariéru, zdraví a další důležité oblasti vašeho života.... celý text
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2009 , PragmaOriginální název:
Signs from above, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poselství andělů. Přihlašte se a napište ho.
Sbírka příběhů popisující situace, kdy opravdu zasahují andělé. Velmi nenáročné čtení s pozitivním podkresem. Příběhy edukují, ale zároveň inspirují. Kniha zahrnuje i drobné rady.
Alespoň jeden výpisek: str. 161: "... komunikování s anděly ... Děláte to, kdykoliv přemýšlíte, přejete si, chcete nebo jinak projevujete něco a modlíte se o to. Andělé vám určitě naslouchají. Proto je důležité sledovat své myšlenky, mějte stále na mysli to, co chcete. I když jsou andělé kolem vás, aby vám pomohli a ujistili se, že jdete po správné cestě, chápou také, že se každý učí a vyvíjí. Proto se vám snaží pomoci, přestože vaše myšlenky nejsou vždy v souladu s vašimi nejlepšími zájmy."
Kniha Poselství andělů v seznamech
Kniha se mi líbila, příjemné a optimistické čtení.