Zloděj čísel přehled
Hayley Barker
Poslední číslo série
< 2. díl
Hošiko a Ben jsou na útěku od chvíle, co při poněkud výbušném závěru Posledního čísla spálili cirkus Silvia Sabatiniho na popel. Ale Benova matka se nezastaví před ničím, aby ho našla a pomstila se. Podaří se jí ho zahnat do kouta, kde je jako lapené zvíře nucený obětovat sám sebe, aby zachránil Hošiko a ostatní. Nejsmrtelnější číslo na světě povstalo z popela, a jestli si Ben myslel, že jako divák nahlédl do jeho nejtemnějších koutů, čeká ho překvapení. Skutečnou hrůzu toho, co leží pod povrchem, totiž zakusí na vlastní kůži, když se sám stane vystupující hvězdou nového cirkusu.... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2020 , King CoolOriginální název:
Show Stealer, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zloděj čísel. Přihlašte se a napište ho.
Nemůžu této knize upřít originalitu a čtivost, ale za mě tomu prostě něco chybělo. Bylo tam pár opravdu dobrých scén, ale děj jako takový byl moc jednotvárný a postavený prakticky jen na krutosti a často jsem měla pocit, že to všechno nějak postrádá smysl. Každopádně jsem ráda, že vím, jak vše skončilo, ale podruhé už se k této dilogii nevrátím.
Knižní novinky (3. týden)
11.01.2020
Kniha Zloděj čísel v seznamech
Celá tahle duologie se mi moc líbila byla velice čtivá,měla krátké kapitoly,Ben s Hošiko mi přirostli k srdci a téma boje za svobodu se mi taky moc líbilo. :-)