Poslední dům v ulici přehled

Poslední dům v ulici
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536178/bmid_posledni-dum-v-ulici-6617c58080bcd.jpg 4 115 115

Manžel architektky Kayly Carterové zahynul po tragické nehodě při stavbě vysněného rodinného domu. Zdrcená žena však musí zůstat silná kvůli jejich čtyřleté dcerce. Do novostavby se zdráhá nastěhovat, a když ji od toho zrazuje i podivná žena v červené paruce, která za ní přijde až do kanceláře, málem ji poslechne. Je jasné, že tajemná neznámá má k místu nějaký vztah Jenže Kayla touží zůstat manželovi nablízku. Nakonec se tedy do domu nastěhuje a spřátelí se s novou sousedkou, starší paní Ellie Hockleyovou. Ta má tajemství, která se táhnou už téměř padesát let. Je Ellie na cestě za nápravou křivd minulosti? A skrývá k nim poslední dům v ulici klíč?... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)

The Last House on the Street, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední dům v ulici. Přihlašte se a napište ho.

Nunynka
30.12.2024 5 z 5

Kniha se mi velice dobře četla. Měla spád, postav tak akorát a téma za mě super. I když byl konec předvídatelný stejně jsem musela honem číst,abych věděla jak to dopadne.

iška
19.11.2024 4 z 5

Není to zdaleka moje první kniha s tématem segregace v USA a stejně jsem vždy znovu a znovu překvapena, že toto vše se dělo v 60. letech 20. století v zemi, která pro mnoho Evropanů byla jakousi mekkou svobody. Líbilo se mi i propojení obou časových linek i vyústění příběhu. Za přečtení to rozhodně stálo.

Therrr
12.10.2024 4 z 5

Pomalý začátek, zajímavý konec.

Hra na kočku a na myš, Druhá smrt a další knižní novinky (14. týden)

31.03.2024

Mohli jsme se bezpečně držet za ruce jedině ve tmě. Milovat jsme se mohli pouze v úkrytu. Možná nás čeká společná budoucnost, ale byla vzdálená a složitá. Najednou se má radost, že jsem s ním, proměnila ve smutek.

Kniha Poslední dům v ulici v seznamech