Poslední oběť přehled

Poslední oběť
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518710/bmid_posledni-obet-lH4-518710.png 3 77 77

Nedávno ovdovělá herečka Casey Fletcherová se ukryla před bulvárními novináři do letního sídla u klidného jezera ve Vermontu. Vyzbrojena dalekohledem a zásobou lahví svého oblíbeného alkoholu si krátí čas pozorováním Toma a Katherine Royceových, kteří bydlí v domě na protější straně jezera. Je to nádherný pár: Tom je bohatý technologický inovátor, Katherine bývalá modelka. Jednoho dne Casey zachrání Katherine před utonutím v jezeře a vznikne mezi nimi přátelství. Čím více se však poznávají a čím déle Casey sousedy sleduje, tím je jasnější, že manželství Katherine a Toma není zdaleka tak dokonalé a klidné, jak by se mohlo zdát. Když Katherine náhle zmizí, Casey se pokouší zjistit, co se s ní stalo. Odhaluje přitom děsivé a temné pravdy, v jejichž světle se příběh o voyeurismu a podezírání mění v příběh o vině, posedlosti a o tom, jak moc může zdání klamat. Riley Sager ve své nové knize Poslední oběť namíchal typickou směsici výrazných postav, psychologického napětí a překvapivých zvratů, nad nimiž budou čtenáři žasnout až do poslední stránky.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Vendeta

The House Across the Lake, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední oběť. Přihlašte se a napište ho.

Rebarborka
23.10.2024 2 z 5

Ke čtení této knihy doporučuju temné jezero, podzimní sychravo a otevřenou láhev vína... teda mysl, pak příběh nejspíš oceníte víc. Neznalá autora jsem ústřední zvrat neocenila, ale nakonec překousla. Ucházející jednohubka.

Veronika2692
18.08.2024 4 z 5

Mnohem lepší příběh než minulá kniha, za to jsem byla opravdu ráda. Líbila se mi, postavy mi přirostly k srdci a i mysteriózno bylo fajn

Galloway
06.07.2024 5 z 5

Poslední Sager a díky bohu byla to naprostá bomba. Poslední noc byl asi nějaký omyl nebo měl Sager slabou chvilku. Tady to ale všechno napravil.

Casey je alkoholička, která ale se svou závislostí nebojuje. Poté, co zachrání Kathe před utopením a skamarádí se s ní, zmizí. Před tím Casey svým dalekohledem viděla ošklivou hádku mezi Tomem a Kathe, takže se Tom se stává hlavním podezřelým a Casey se ho chystá odhalit.

Cestu jí ale zkříží bývalý policajt, vyléčený alkoholik. I ten se nakonec stává podezřelým.

Celý příběh se skvěle zamotává, a nakonec opět nevíte, kdo je vrah… Pokud tedy vůbec nějaký vrah Kate je. A kde jsou tři předešlé ztracené dívky? Po dočtení knihy a vysvětlení příběhu, vám opět zůstane pusa dokořán a budete muset chvíli zpracovávat, co se zde vůbec všechno odehrálo.

Pohřbení andělé, Závěj a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2023

Kniha Poslední oběť v seznamech