Střet obrů přehled

Střet obrů
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527418/bmid_stret-obru-6568e0347afca.jpg 5 1 1

Poslední stín série

< 3. díl

Nadchází dlouho očekávané. Otevřený válečný konflikt. Staletí příprav vrcholí první bitvou dvou velmocí. Vládci galaxie čelí garénské invazi. Rodoss je napaden! Říše voláním domů svolává válečníky z celé galaxie. Oči miliard sledují osudové okamžiky. Jak dopadnou? Obhájí pretoriáni budovanou pověst? Jakou roli sehraje Sesazený? A Ronald, přežije nejkrvavější křest svého života? Zažijte strhující epickou bitvu.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Střet obrů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

tesak7804
21.06.2024 5 z 5

Po relativně pomalém Procitnutí má Střet obrů trochu jiný nádech. Příběh poodkryje zajímavé myšlenky a samozřejmě se v autorově stylu dočkáme nějakého filozofování. Na rozdíl od předchůdců je ale Střet obrů vyloženě akční a popisuje rozsáhlou bitvu, která má zajímavé rozuzlení. Na povrch vyplívá spousta dramat a i staré křivdy a korupce.

Stejně jako u předchozích dvou dílů musím zdůraznit, že se stále jedná o militaristické sci-fi s notnou dávkou rozjímání hlavní postavy, což ne každý ocení. Já jsem ale cílovka a tak jsem si i tento díl moc užil - dokonce bych si troufal tvrdit že se s ohledem na předchozí dva díly stal mojím nejoblíbenějším dílem ze série.

Mé hodnocení je 5 hvězd. Chtělo by to ještě vybrousit detaily a některé scény byli za mě zbytečné - ale celkový zážitek a pocit po dočtení mi to nijak nezkazilo. Vřele doporučuji, pokud jste milovníci pomalejší sci-fi a military literatury.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Střet obrů v seznamech

v Přečtených2x
v Doporučených1x
v Knihotéce24x
v Chystám se číst4x

Autorovy další knížky

2022  60%Projekt Y
2023  30%Procitnutí
2023  100%Střet obrů