Poslední vdova přehled
Karin Slaughter
Will Trent série
Záhadné únosy Jedné letní noci je z parkoviště nákupního centra neznámými útočníky unesena doktorka z výzkumného Střediska pro prevenci a kontrolu nemocí. Nikdo neví, co za jejím únosem stojí, a policie stále tápe. Stop po únoscích je zatraceně málo. Zničující exploze O měsíc později jednoho klidného nedělního odpoledne předměstím Atlanty otřese ohlušující rána… následovaná během chvíle druhým zničujícím výbuchem. Bombový útok je zacílen na jedno z nejlidnatějších a nejdůležitějších míst v Atlantě – Emoryho univerzitu, kde se nacházejí dvě nemocnice, ústředí FBI a Středisko pro prevenci a kontrolu nemocí. Nemilosrdný nepřítel Soudní lékařka Sára Lintonová a Will Trent, zvláštní agent Georgijského úřadu pro vyšetřování, se ocitají uprostřed hrůzy – přímo ve středu spiknutí, které ohrožuje desítky tisíc nevinných životů. Když útočníci unesou Sáru, Will ani na chvíli nezaváhá a tajně se vydává na misi, aby zachránil ženu, kterou miluje, a zabránil největšímu masakru v dějinách lidstva.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2019 , HarperCollins PolskaOriginální název:
The Last Widow, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední vdova. Přihlašte se a napište ho.
Hodnotit nemůžu, asi vadný výtisk, ale i tak to bylo dost hrozné, co jsem v kousku knihy přečetla. Asi to měla od řádku.
Knižní novinky (47. týden)
17.11.2019
Kniha Poslední vdova v seznamech
thrillery únosy Atlanta Georgie, Georgia (USA) teroristé
2007 | Triptych |
2009 | Genesis |
2019 | Čisté zlato |
2003 | Smrtící polibek |
2003 | Mrazivý strach |
Karin Slaughter je moje oblíbená autorka, píše jako bohyně. Tento díl však byl utahaný a ... řekněme, že ne příliš reálná zápletka mu dost uškodila.
I přestože to bylo kvalitní čtení, autorka má mnohem lepší. Za mě je to například "Město policajtů", ze začátků její kariéry.