Poslední vteřiny přehled
John Lutz , David August
Akční román představuje příslušníka protiteroristické jednotky newyorské policie, který po smrti svého partnera odešel do důchodu a po přestávce se vrací zpět. Do služby se hrdina vrátí poté, co se začnou množit balíčkové atentáty, jejichž obětí jsou i policisté. Spolupracuje s bývalým agentem FBI, který se celý život zabýval psychologií vrahů a je přesvědčen, že se jedná o promyšlenou akci psychopatického teroristy, postupujícího podle předem stanoveného vzorce. Ve zneškodnění vraha brání oběma spolupracovníkům úřady, které se odmítají případem zabývat a tak je konečná akce konfrontací velice nebezpečnou a dramatickou pro oba zúčastněné.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 1999 , AlpressOriginální název:
Final seconds, 1998
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední vteřiny. Přihlašte se a napište ho.
Napínavý příběh příslušníka pyrotechnického útvaru a alkoholického profilera, kteří jsou vyhození od policie, ale stále stíhají jednoho vyšinutého bombera, na kterého věří jen oni dva.
Velmi dobře napsáno, takovéto romány autor, jak víme, umí velmi dobře. Knihy tohoto druhu mohu číst pořád.
Kniha Poslední vteřiny v seznamech
Betelná bichla jaxviňa, doporučuju!