Posledný gambit přehled

Posledný gambit
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537171/bmid_posledny-gambit.jpg 4 268 268

Avery Kylie Grambsová zdedila obrovský majetok, čo z nej robí najbohatšiu tínedžerku na svete. Musí však vydržať ešte pár týždňov v sídle Hawthornovcov. Navyše novinári striehnu na každom kroku a tlak spojený s nadobudnutým bohatstvom narastá. S príchodom nečakaného návštevníka do sídla sa situácia ešte viac skomplikuje a v neistých časoch Avery nachádza oporu len v bratoch Hawthornovcoch. Ich osudy sú navzájom prepojené spleťou tajomstiev. Je čoraz jasnejšie, že ak chcú vyhrať nad neznámym súperom, musia vyriešiť poslednú časť hádanky. Inak Avery stratí všetko ? bohatstvo, lásku a možno aj vlastný život.... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Yoli (SK)
Originální název:

The Final Gambit, 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Posledný gambit. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (51)

hledaseniki
19.08.2024 4 z 5

Tohle bylo zase skvělé. Plno hádanek a celkem nečekaná hlavní zápletka. Musím říct, že miluju asi úplně všechny postavy.

Jsem ráda, že autorka se nenechala zblbnout milostným trojúhelníkem, který si vytvořila v prvním díle, protože konečně mohu říct, že za mě tohle byla skvělá volba bratra, protože v knihách mi dost vadí to, že si hlavní hrdinka někoho vybere aby zjistila, že si vybrala špatně. Počáteční nedůvěra mezi hlavními hrdiny ustoupila, Avery i přes svůj věk nebyla hloupoučká ani co se mužů týče a líbí se mi, že vlastně od prvního dílu vyspěla a to samé se dá říct o jiných postavách.
Za mě jedna z nejlepších sérií, která člověka dostane svou jedinečností a vystačí si s tím, spolu se skvělými postavami.

Ano, a těším se na další díl o bratrech, protože řekněme si to upřímně, jsou fascinující.

May
15.08.2024 4 z 5

Dočteno :) Souhlasím s BellaBernasconi, co se týká romantické linky ....za sebe musím říct, že mi přijde mimo ... nevěrohodná a nepřesvědčivá a ano Avery patří k jinému bratrovi, souhlasím s BellaBernasconi .... Celkově zajímavé téma, dobře napsáno, za mě nej druhý díl :) Při řešení hádanek jsem si připadala jako při čtení detektivek, kdy vraha odhalím asi tak v 0,01% případů :), ale nevadí, ráda si přečtu i čtvrtou.... doplňkovou či oč půjde, knihu.


M.V.Z.
13.08.2024 5 z 5

Opět skvělý díl plný napětí a zvratů. Tato série mě baví.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Gothikana, Divoká Aljaška a další knižní novinky (34. týden)

18.08.2024


Poslední gambit, Kéž bys tu byl a další knižní novinky (46. týden)

12.11.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Ocenění knihy (1)

2022 - Goodreads Choice Awards (Best Young Adult Fiction)


Kniha Posledný gambit v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených324x
ve Čtenářské výzvě66x
v Doporučených25x
v Knihotéce176x
v Chystám se číst103x
v Chci si koupit59x
v dalších seznamech7x