Posledný sľub přehled
Kathryn Hughes
Aj z popola najväčšej tragédie môže vykvitnúť nádej a láska. Tara Richardsová bola ešte len dievčaťom, keď zmizla jej matka Violet. Po mnohých rokoch dostane list od právnikov z Londýna a jeho obsah jej prevráti život naruby. Niekto jej zanechal kľúčik od bezpečnostnej schránky. V nej nájde predmet, ktorý zmení všetko, čomu dovtedy verila, a vzbudí v nej nádej. Odchádza do Španielska, aby našla odpovede na otázky, ktoré ju prenasledovali takmer štyridsať rokov.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , Fortuna Libri (SK)Originální název:
Her Last Promise, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Posledný sľub. Přihlašte se a napište ho.
Zacatek je rozvlacny a konec to uz moc v tempu nezachrani. Ale kniha je vhodna na delsi vecery, kdyz nespechate a chcete si pribeh vychutnat a nehltat ho po strankach. Ale cetla jsem lepsi.
Trošku zklamání. Do strany 130 jsem si říkala, že to je vlastně hrozná slátanina, ale pak se to jako trošku rozjelo, ale i tak mi příběh přišel hrozně překombinovaný. Od autorky jsme už četla lepší knihy.
Knižní novinky (6. týden)
06.02.2022
Knižní novinky (40. týden)
27.09.2020
Kniha Posledný sľub v seznamech
anglická literatura romány pro ženy
2018 | Dopis |
2021 | Klíč |
2021 | Tajemství |
2022 | Poslední slib |
2022 | Krabička vzpomínek |
Skvěle jsem si početla a moc mě to bavilo. Krásný příběh kde nic nechybí. Našla bych jen pár maličkostí, které mi neseděly, ale jinak jsem si čtení této knihy moc užila. Dopis od autorky jsem kdysi četla a moc se mi líbil, pokud narazím na další dílo autorky, tak si ho určitě nenechám ujít. Doporučuji.