Posvátná přísaha přehled
Laura Walden
Vivian slíbila umírající matce, že se vypraví za svým otcem na Nový Zéland. Jenže ten se k ní chová tak cize, že zklamaná dívka se rozhodne odjet s nevlastním bratrem mezi Maory. Když Vivian v posledním maorském hradišti vyslechne příběh starého Matui, začne jí plno věcí konečně dávat smysl – a naopak se vynoří nové otázky.
Literatura světová Romány
Vydáno: 2013 , AlpressOriginální název:
Schwur des Maori-Mädchens, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Posvátná přísaha. Přihlašte se a napište ho.
Oddechovka , která se velice dobře četla. Jak dělaná na pláž. Je to moje druhá knížka od autorky a zatim mě hodně baví jak autorka piše. Nový Zéland a historie prvnich bílých obyvatel a Maurů je velmi dobře , čtivě a napinavě popsaná.
Kniha Posvátná přísaha v seznamech
2010 | Půlnoční rituál |
2011 | Ohnivá laguna |
2014 | Maorská princezna |
2012 | Uprostřed ráje |
2016 | Skrýš na konci útesu |
Tak tohle už asi stačilo. Po knize jsem sáhla po přečtení Půlnočního rituálu, který se mi líbil. Téma Maorů poprvé - dobrý, téma Maorů po druhé - nuda. Škoda, myslela jsem, že mně to chytne stejně jako knihy Elizabeth Haran z Austrálie.
P.s. : Tady bohužel platí.... nevstoupíš dvakrát do téže řeky...a fakt jsem se snažila, namočila jsem si bohužel jenom nohy...