Pouta vášně přehled

Pouta vášně
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517146/pouta-vasneKMVURU-TCO-.jpg 4 155 155

Žhavá pokušení série

Teprve když vás sváže ten pravý, poznáte skutečnou svobodu. Elizabeth je dcerou hraběte a ví, co se od ní čeká – poslušnost a dokonalost. V hloubi duše však touží po jediném: utéct sešněrovanému životu mezi aristokraty. Díky dědictví od kmotry se jí v den jejích narozenin naskytne šance. Tehdy se však vrátí Robert, přítel z dětství, kterého neviděla čtrnáct let. Robert Elizabeth nenávidí… Dá-li se ovšem nenávidět někdo, bez koho nemůžete žít. Celá léta se ji marně snažil dostat z hlavy. Můžete ale přestat myslet na někoho, kdo si podmanil vaše srdce?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , XYZ (ČR)

Truce, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pouta vášně. Přihlašte se a napište ho.

Žampion
25.08.2024 5 z 5

Historická romance od této autorky je překvapení. A i přesto,že se držela svého stylu lehce neuvěřitelne komedie, bylo to vážně skvělé. Doporučuji.

janina66
18.07.2024 3 z 5

Když jsem si knihu vypůjčila v knihovně, netušila jsem, že je to historická romance. Protože ty právě nejsou můj šálek dobré kávy. Bylo tam dost nereálných dějových linek. Moc velká slaďárna, prostě červená knihovna.

alzbeta4340
04.02.2024 4 z 5

Stejná rodina, nyní ale historická romance. Předkové byli stejně posedlí jídlem jako jejich potomci z kdo ví kolikáté generace. Tento historický příběh se mi ale líbil víc než ty současné. Vzájemné naschvály byly přeci jen měkčí.

Tlukot tisíců srdcí, Šťastně až do smrti a další knižní novinky (23. týden)

04.06.2023

Kniha Pouta vášně v seznamech