Povídání o srnčí zvěři přehled

Povídání o srnčí zvěři
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/279257/bmid_povidani-o-srnci-zveri-ZmM-279257.jpg 5 1 1

Kniha „Povídání o srnčí zvěři“ vychází z úspěšného titulu „Srnčí zvěř v našich honitbách“ (Grada, 2007). Josef Drmota, vedoucí původního autorského kolektivu, se tentokrát pokouší představit výrazně odlehčenou formou srnčí zvěř jako společníka člověka v ekosystémech současné kulturní krajiny. Jednotlivé kapitoly věnované biologii, etologii, početním stavům, mysliveckému chovu, lovu i ekonomickému významu srnčí zvěře doplnil řadou poznatků, zkušeností a zážitků z vlastní praxe. Odbornější části problematiky tím více zpřístupnil nejen aktivním myslivcům a uchazečům o první lovecký lístek, ale především všem ostatním zájemcům o nahlédnutí do života tohoto hojného živočišného druhu.Kniha je určena aktivním myslivcům, uchazečům o první lovecký lístek i studentům mysliveckých oborů. Obsahově však oslovuje všechny učitele, přátele přírody a myslivosti, držitele honiteb, majitele honebních pozemků, organizátory veřejného života na venkově i prosté zájemce o reálné dění v jejich bezprostředním... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Povídání o srnčí zvěři. Přihlašte se a napište ho.

haki34
30.04.2017 5 z 5

Super... Zejmena pro myslivce, ale oceni i milovnici prirody... Clovek se dozvi spoustu zajimaveho ze zivota srn ( a v zaveru kňizky i recepty k uprave srnciho ;)))

Kniha Povídání o srnčí zvěři v seznamech