Povídky ze světa tvůrčího psaní přehled
Veronika Nechutná
Sbírka autorčiných povídek, které vznikly v kurzu tvůrčího psaní, nabízí pohled do světa hledání inspirace a tvorby příběhů. Každá povídka je totiž obohacena o krátké nahlédnutí do procesu jejího vzniku. Kniha začíná relativně jednoduchým a krátkým historickým příběhem napsaným z pohledu neživé věci, konkrétně očima korunovačního trůnu, a končí delší sci-fi/fantasy povídkou. Díky rozdílnosti tématu i žánru si v knize každý najde to své, ať už jde o čtenáře, který hledá příběh pro zkrácení dlouhých večerů, nebo psavce hledajícího tvůrčí jiskru.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Povídky ze světa tvůrčího psaní. Přihlašte se a napište ho.
Díky této knize jsem se seznámil, jak zhruba fungují kurzy tvůrčího psaní. Jsem rád, že autorka sem zařadila i stručné zadání, které měla v té které povídce naplnit. Co se týče autorčina psaní, některé povídky mě zaujaly, jiné nebyly mým šálkem kávy.
Kniha Povídky ze světa tvůrčího psaní v seznamech
Kniha se velmi dobře četla, povídky jsou různorodé a autorka má pěkný styl. Doporučuji.