Požehnání až do špiček bot (2006) | Databáze knih

Požehnání až do špiček bot přehled

Požehnání až do špiček bot
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43498/pozehnani-az-do-spicek-bot-43498.jpg 5 11 11

Dvanáct skutečných životních příběhů, které vás povzbudí, abyste činili velké věci pro Boha / Budete-li mít víru jako zrnko hořčičné. 12 skutečných životních příběhů - svědectví ze služby Reinharda Bonnkeho, jehož služby cílem je "Vyplenit peklo a zalidnit nebe!" Zajímavé svědectví člověka, zakladatele a vedoucího organizace CfaN, která za poslední tři a půl roku registruje 34 milionů rozhodnutí pro Krista.... celý text

Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: , Křesťanský život

Even Greater: 12 Real-life Stories That Inspire You to Do Great Things for God

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Požehnání až do špiček bot. Přihlašte se a napište ho.

DCKH
03.12.2015 4 z 5

Ono myslet si o dílu nejúspěšnějšího zaplnovače nebe že bude popisovat zázraky nad kterými stojí rozum i srdce by bylo jako čekat že studna se postaví sama.
A už čtu ty komenty co mne posílají do Bohnic :D
100%

kacaabba
18.06.2014 5 z 5

Čteno s dětmi. Pro dospěláky skvělé, ale překvapilo mne, že to tak zaujalo i děti!

anyzek
15.02.2012 5 z 5

Reinhard Bonnke - evangelista, který sepsal 12 skutečných životních příběhů tak, jak je prožil on sám a lidé, kteří uvěřili, že Ježíš Kristus je stejný včera, dnes i zítra. Při čtení těchto příběhů mě naplňovala radost z toho, jak se náš Pán dotýká těch, kteří mu vydali svůj život. Tuto knihu proto vřele doporučuji všem, kteří potřebují povzbuzení.

Kniha Požehnání až do špiček bot v seznamech