Pozemšťan! přehled
Mark Fearing
Nástup na novou školu je pořádné trauma pro každého, ale když devítiletý Bud v první školní den omylem nastoupí do špatného autobusu, který se svou sbírkou podivných žáčků míří do vzdálené galaxie, má najednou úplně jiné starosti, než jestli si ve škole najde kamarády. A což teprve když zjistí, že jsou tady pozemšťané považováni za ta nejobávanější a nejnenáviděnější stvoření ze všech...... celý text
Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: 2013 , Mladá frontaOriginální název:
Earthling!, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pozemšťan!. Přihlašte se a napište ho.
Asi super čtení. Syn nosí poznámky ze školy, že polehává na lavici a nedává pozor. Domluva s učitelem, že bude chodit dřív spát. Šel tedy spát dřív, ale v noci jsem ho načapala se světýlkem a knihou.
Ideální i pro nečtenáře, hodně obrázků, textu pramálo, rychlovka do čtenářského deníku =)
Já: bylo to pro mě někdy až moc složité, protože to byly scifi názvy, ale zápletka i příběh to byl zajímavý a pro děti skvělý komiks.
Můj syn: nadšený, stále mě nutil k dalšímu pokračování a čtení, byl úplně napnutý s každým dalším otočením stránky (v době koronaviru skvěle prožitý čas)
Kniha Pozemšťan! v seznamech
Malý Bud se omylem dostane mezi ufony a pokouší se dostat přes všechny překážky zpátky na Zem. Kresba mi moc nesedla, Bud zde vypadá jako dospělý trpajzlík, nicméně dá se na to zvyknout. O dost lepší je pak samotný příběh a věřím, že pro děti může být kniha napínavá a velmi zábavná. Ideální věc, jak je přilákat ke knížce.