Pozitívny líder přehled

Pozitívny líder
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488162/bmid_pozitivny-lider-R3B-488162.jpg 3 53 53

Vedeli ste, že pozitívny prístup zvyšuje produktivitu až o jednu tretinu? Bývalý prezident európskeho Microsoftu zhrnul svoje mnohoročné skúsenosti s vedením ľudí do štyroch krokov. Odhaľte, ako inšpirovať vlastný tím, dosiahnuť vytýčené výsledky, a pritom si zachovať rovnováhu medzi úspechom a šťastím. Zistíte, ako sa zbaviť stresu a negativizmu a ako odomknúť potenciál svoj aj ľudí, ktorí vás obklopujú.... celý text

Literatura česká Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Lindeni
Originální název:

Pozitive leader


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pozitívny líder. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

dzejkbeltygros
19.05.2024 3 z 5

Na všem hledej to pozitivní. Takže jsem hledala a v knize jsem toho našla dost. Je to zaměřeno hodně na manažery, vedoucí, ale ne tolik na jednotlivce. Jsem ráda, že tuto knihu mám a budu se k ní občas vracet. Určitě doporučím si ji dávkovat třeba po 10 stranách denně, jinak z ní nemusíte být tak nadšení. Hodně věcí je tam zmíněno spíš okrajově. Existují i lepší knihy o osobním rozvoji, ale tohle bylo taky super.

Profesorskey
29.11.2022 1 z 5

Po přečtení knihy mohu konstatovat, že její zaměření je dvojí: na osobnost člověka a na manažerskou činnost. Obě tyto sféry se v publikaci prolínají, což není na škodu. Manažer, člověk, leader, má stránku jak osobnostní, tak profesní, a je supr nápad tyto stránky skloubit do jednoho díla. Škoda jen, že ani jedno z těchto zaměření nefunguje. Na růst osobnosti a její ochranu před "vyhořením" je tu málo filozofie, na manažerskou činnost je tu omílána doktrína známá už od padesátých let, kterou si odnesete z každé střední ekonomky. Takže, pokud si chcete uspořádat život, doporučuji nastudovat tvorbu cílů z jakékoli specializované manažerské učebnice, udělejte si cílovou GAP analýzu a osobnostní SWOTku, nastudujte teorii potřeb (nejen Maslowa, jehož pyramidu a její význam podle všeho pan Muhlfeit nepochopil) a pak bych doporučil třeba stoickou filozofii. Pokud chcete být lepší manažer, resp. leader, tuto knihu číst nemusíte, protože vám nepřinese nic nového. Pokud čekáte, že pan Muhlfeit v knize rozepíše své postřehy z opravdu úctyhodné pracovní praxe, čekáte marně. Klidně knihu přejděte. Opravdu - každá třísetstránková kniha o filozofii, resp. o manažerských dovednostech, vám toho dá několikanásobně více.


los
20.03.2022 odpad!

zaměstnavatel nás nahnal na sérii školení pana Mühlfeita, takže se mi dostalo nejen textu ke čtení, ale i jeho živého komentáře (dvěma slovy = esence hlouposti)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pozitívny líder v seznamech

v Právě čtených24x
v Přečtených79x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených5x
v Knihotéce49x
v Chystám se číst93x
v Chci si koupit30x
v dalších seznamech3x