Poznáváme homeopatii: Jak se léčit šetrně přehled
Kateřina Formánková , Miriam Kabelková , Ilona Ludvíková
Homeopatie je léčebná metoda s dávnou tradicí a jasnými pravidly, aplikovaná s úspěchem u nás i v zahraničí. Tato praktická příručka přináší souhrn základních informací o šetrném způsobu léčby, který nenahrazuje, ale účinně doplňuje postupy klasické medicíny. Seznamte se s tím, jak homeopatii v běžném životě používat! Knížka je určena pro každou domácnost. Dočtete se v ní o možnostech homeopatické léčby a jejích výhodách. Homeopatické léky jsou přípravky, které využívají přírodní látky ve velmi malých dávkách. Díky tomu léčí bez vedlejších účinků a s ohledem na momentální zdravotní stav pacienta. Druhé vydání je obohaceno o kapitoly užívání...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poznáváme homeopatii: Jak se léčit šetrně. Přihlašte se a napište ho.
Přestože jsem tuhle homeopatickou příručku nepřečetla zdaleka celou, využívám ji poměrně často a ráda a proto ji doporučuji. Díky mamce se v základních homeopatikách celkem vyznám, ale u specifičtějších problémů se většinou podívám sem. Homeopatika v rodině úspěšně používáme řadu let při léčbě dospělých, dětí i zvířat, takže doporučuji nejen knížku, ale i homeopatii jako takovou.
Většinou co potřebuji, zda najdu, takže se z této knihy stává trvalý spolubydlící a rádce.
Kniha Poznáváme homeopatii: Jak se léčit šetrně v seznamech
Přečetla jsem celou a využívám