Poznáváme stromy v naší přírodě přehled
Joachim Mayer
Kapesní atlas běžných listnatých a jehličnatých stromů určený především laickým zájemcům o přírodu. Svým formátem i zpracováním slouží tento atlas k rychlému a snadnému určování běžných druhů listnatých a jehličnatých stromů přímo v přírodě. Stromy je možné určovat podle barevného kódu na stránkách atlasu a zvýrazněných typických znaků, které jsou viditelné na stromech na první pohled. Barevné fotografie jsou doplněny stručným popisem s informacemi o vzhledu a výskytu jednotlivých stromů.... celý text
Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: 2006 , Beta-DobrovskýOriginální název:
Welcher Baum ist das?
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poznáváme stromy v naší přírodě. Přihlašte se a napište ho.
Knížečka tak akorát do kapsy. Hodí se jako výbava do lesa, jsou v ní ty nejrozšířenější druhy.
Kniha Poznáváme stromy v naší přírodě v seznamech
2006 | Poznáváme stromy v naší přírodě |
2022 | Jak na vyvýšené záhony |
2013 | Bylinky do kuchyně – Rychlý rádce |
2003 | Rok v zahradě |
2005 | Balkónové a přenosné rostliny |
Od dětství mám moc rád podobné knihy, této by se dalo vyčíst, že ke každému druhu je jen jedna fotka a to ještě pokaždé v jiné části roku. Někde je květ, u jiného druhu plod, jinde zase jen list. Chápu, že cílem tvůrců bylo vytvořit malou, přehlednou příručku, nicméně i přes poměrně malý rozsah určování druhů velmi znesnadňuje. Zase je do kapsy, vždy je to něco za něco.