Poznejte dobro v sobě! Jak se naučit používat afirmace přehled

Poznejte dobro v sobě! Jak se naučit používat afirmace
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/385021/bmid_poznejte-dobro-v-sobe-jak-se-naucit-YLU-385021.jpg 4 12 12

V této nádherné knize vám Louise Hay ukáže tajemství a sílu afirmací a především správný způsob, jak je používat. Podle autorky se tak dostaneme do nejhlubšího podvědomí a dokážeme tak vyléčit veškeré neduhy a to jak fyzické, tak psychické. Kniha se zaměřuje na široké pole problémů, které nás v životě trápí. Po jejím přečtení dokážete správně zacházet se svými emocemi, zbavíte se zbytečného strachu a vyrovnáte svůj život do polohy, kdy pro vás bude každý den zážitkem.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poznejte dobro v sobě! Jak se naučit používat afirmace. Přihlašte se a napište ho.

DragonflyT
07.02.2019 2 z 5

Od této knihy jsem očekávala hodně. Asi někde dělám chybu, ale kniha mi nedala nic. Po pokusech o používání zde popsaných afirmací - především afirmací o zdraví - jsem skončila na týden v nemocnici. Trochu mi z toho přijde, že by člověk vlastně neměl dělat nic jiného, než si neustále říkat pozitivní afirmace. No, nevím jak vy, ale to tedy úplně nezvládám.

mariva
14.08.2018 4 z 5

Knížky Louise L. Hay jsou vždycky inspirující a povzbuzující. Tato je jen takovým stručným výběrem nejčastějších témat afirmací, vhodnější spíš pro ty, kdo její ostatní knihy ještě nečetli.

sira
05.11.2016 4 z 5

Další kniha od Luise Hay, která stojí za to si přečíst. Kniha je zaměřená na použití afirmací, tentokrát jsou rozdělené dle tématů - práce, emoce, přátelé apod. Kniha je opět skvělá, ale za sebe mohu říct, že její další knihy mne oslovily ještě více.

Knižní novinky (16. - 29. července)

16.07.2018

Kniha Poznejte dobro v sobě! Jak se naučit používat afirmace v seznamech