Prabhupáda - Život čistého oddaného přehled
Satsvarúpa dása Gosvámí
Skutečný příběh o duchovním učiteli, který postavil chrám, v němž může žít celý svět.
Duchovní literatura Náboženství Psychologie a pedagogika
Vydáno: 1991 , Bhaktivedanta Book TrustOriginální název:
Prabhupáda-He Built a House in Which the Whole World Can Live, 1985
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prabhupáda - Život čistého oddaného. Přihlašte se a napište ho.
![martunka martunka](https://www.databazeknih.cz/img/users/77_/77302/m_martunka-mjx.jpg?v=1635155197)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Je to krásný životopis. Líbí se mi, jakým způsobem autor přibližuje život tohoto neobyčejného člověka.
![lushi lushi](https://www.databazeknih.cz/img/users/38_/38480/38480.jpg?v=1381127980)
Bylo pro mě přínosné dočíst se, jak se hnutí (náboženství) Hare Krišna rozšířilo z Indie do světa. České příslušníky Hare Krišna potkáváme běžně na ulicích prodávat knížky, časopisy a různé drobnosti, ale málokdo zná kořeny tohoto hnutí. Což je podle mě škoda. Vlastně je škoda, že většina z nás má znalosti pouze o křesťanství. Kniha pochopitelně zachycuje kromě života Šríly Prabhupády i základní myšlenky Hare Krišna, mě jako absolutnímu laikovi dala opravdu hodně.
Kniha Prabhupáda - Život čistého oddaného v seznamech
v Mé knihovně | 69x |
Kršna, KrišnaAutorovy další knížky
2001 | ![]() |
1985 | ![]() |
Tato kniha ukazuje postup rozšiřování hnutí Hare Krišna po celém světě a to díky indického duchovního Prabhupády, který ve svém pokročilém věku organizoval různé festivaly na podporu vědomí Krišny.